Despre Noi

Suntem o echipa de oameni tineri, ambitiosi si pasionati de natura si de frumusetile pe care le poate oferi tara noastra. Pe site-ul nostru puteti gasi vile si pensiuni din toate zonele din Romania.

Vrem sa punem umarul la promovarea turismului romanesc si, prin intermediul acestui site, ne-am propus sa centralizam unitatile de cazare din Romania.

De asemenea, vrem sa venim in intampinarea celor care vor sa calatoreasca pentru a descoperi frumusetile tarii prin oferirea posibilitatii de a alege un loc cat mai placut pentru odihna, in timpul acestei vizite prin tara.

Site-ul nostru incearca sa puna la dispozitia utilizatorilor sai cat mai multe informatii geografice, stiri din turism, evenimente si festivaluri care au loc in tara, obiective turistice care pot fi vizitate si, in general, tot ce poate starni dorinta de a vizita locuri noi si placerea de a descoperi frumuseti nestiute.

Navigarea in acest site se poate face prin accesarea fiecarui judet, regiune sau prin intermediul filtrului de cautare din partea din dreapta sus a paginii.

Daca exista sugestii, nelamuriri sau sunt sesizate greseli in prezentarile facute pe site, suntem bucurosi sa ni le transmiteti, pentru ca dorim ca Pensiuni-InfoRomania.ro sa fie cel mai complet catalog de pensiuni si nu doar atat, vrem sa fie un portal pe care sa-l vizitati cu placere atat pentru informatiile utile, cat si pentru lucrurile inedite pe care le veti descoperi de fiecare data.

Calatoreste pentru a descoperi Romania si frumusetile ce ti le ofera!