Balul Vrajitoarelor de la Castelul Dracula 26 octombrie 2013

 

Cea de-a treia editie a ”Balului Vrajitoarelor la Castel” va avea loc sambata, 26 octombrie, la Hotel Castel Dracula din Pasul Tihuta (la granita dintre judetele Bistrita-Nasaud si Suceava, la o altitudine de peste 1.100 de metri).

Evenimentul va incepe aproape de lasarea intunericului, in jur de ora 18.00, atunci cand la Castelul Dracula vor prinde viata vrajitoarele, vampirii si strigoii.

Organizatorii anunta ca cei prezenti la eveniment vor avea parte de ”suspans, magie, mister si surprize” in compania invitatilor Contelui, intr-un decor special, cu preparate culinare gustoase si cu vin rosu ca sangele.

La eveniment sunt asteptati sa participe in special turistii.

Balul Vrajitoarelor va fi organizat pentru a marca sarbatoarea Halloween-ului (celebrata in 31 octombrie), sarbatoare de origine celtica preluata astazi de multe popoare din lumea occidentala.

La editia precedenta a fost premiata “cea mai temuta vrajitoare din tinut” si a avut loc “Procesul Vrajitoarei”.

Hotelul Castel Dracula a fost construit in stilul unei case medievale si a fost inaugurat in anul 1983.

Sursa foto

Tag-uri: , , , ,

Voteaza eveniment

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Inca nu are voturi)

One Response to “Balul Vrajitoarelor de la Castelul Dracula 26 octombrie 2013”

  1. Miron Laura spune:

    Buna ziua, as dori sa precizez faptul ca “cea mai temuta vrajitoare din tinut”, respectiv premiul pentru cel mai inedit si frumos costum de vrajitoare, l-a primit o fetita in varsta de doar 6 anisori, fiica mea. Am venit din Cluj-Napoca si am participat anul trecut la Balul Vrajitoarelor editia 2012, si a fost intradevar foarte frumos, spectaculos, foarte bine organizat si suspanul a fost la tot pasul. Din pacata la editia din anul acesta 2013 nu putem sa participam.
    va doresc o zi frumoasa.
    Miron Laura.

Leave a Reply


6 + = 8

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini