B`ESTFEST 5-7 iulie 2013

 

B`ESTFEST este cel mai mare festival de muzica organizat in Romania, acest lucru confirmandu-se cu fiecare editie organizata de-a lungul timpului.

Anul acesta, pe o suprafata de peste 30 de hectare, echipa de productie construieste de la zero “orasul” care timp de trei zile si trei nopti se va transforma in cel mai mare loc al distractiei! Odata cu mutarea la iarba verde, productia festivalului a devenit din ce in ce mai impresionanta, insa fata de ultimii doi ani, in 2013 set-up-ul va fi schimbat, fiind conceput de asa maniera pentru a oferi tuturor posibilitatea de a descoperi nestingheriti absolut toate activitatile ce-i asteapta in B`ESTFEST Park. Fiecare “cartier” al orasului B`ESTFEST va fi largit si imbogatit cu noi elemente pentru ca fanii festivalului sa nu traiasca nicio clipa de plictiseala: mai multe jocuri si activitati sportive, mai multe expozitii si ateliere de creatie, mai multe terase, restaurante si spatii de relaxare, mai multe magazine, mai multa muzica si tot mai multe variante de petrecere a timpului de-a lungul celor trei zile de vacanta! Nici artistii nu se vor plictisi inainte de concerte, intreaga zona de backstage ce se va intinde pe aproape 3000 de metri patrati,urmand a fi amenajata in spirit festivalier, cu numeroase terase la iarba verde si decoruri vesele si colorate.

Puncte de vanzare bilete : www.myticket.ro, reteaua magazinelor Diverta, magazinul MuzicaSala Palatului si libraria Mihai Eminescu. In zilele de festival, biletele vor fi disponibile si la casele special amenajate la intrarea in B’ESTFEST Park.

Mai multe detalii despre festival, program, conditii generale, posibilitati de cazare si transport sunt disponibile online, pe site-ul oficial al festivalului: www.bestfest.ro, precum si pe pagina de facebook: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

 

Sursa

Tag-uri:

Voteaza eveniment

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Inca nu are voturi)

Leave a Reply


7 + 2 =

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini