Ecoturism Art – Suceava

 

În perioada 4-22 Septembrie 2013, Shopping City Suceava te invită să vizitezi expoziția-concurs de artă vizuală Ecoturism Art.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului Ariile protejate din Bucovina în secvenţe picturale, program Spații Verzi – Componenta Arii Protejate Naturale, proiect implementat de Fundaţia Speologică Club Speo Bucovina, în parteneriat cu Administraţia Parcului Naţional Călimani, Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava, Direcţia Silvică Suceava şi Shopping City Suceava.

Pe parcursul celor cinci luni de desfăşurare a proiectului, au avut loc ateliere teoretice de prezentare a ariilor naturale protejate din judeţul Suceava, la care au participat elevi ai Colegiului de Artă Ciprian Porumbescu, ai Şcolii Populare de Artă Ion Irimescu, dar şi de la alte unităţi şcolare din municipiul Suceava şi din judeţ (Siminicea și Slătioara). Excursiile în natură organizate în câteva din aceste zone speciale au fost experienţe inedite pentru grupurile de artişti însoţite de profesionişti desemnaţi de custozii ariilor vizitate. Expoziţia îşi doreşte să transmită un mesaj educativ, de înţelegere, apreciere şi respectare a spaţiilor protejate a precizat Camelia Răceanu, managerul acestui proiect.

Vernisajul expoziției va avea loc miercuri, 4 Septembrie 2013, începând cu ora 17:00.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Suceava prin Centrul Cultural Bucovina şi Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Suceava.

 

Sursa

Tag-uri: ,

Voteaza eveniment

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Inca nu are voturi)

Leave a Reply


3 − = 1

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini