Festivalul verzei Mosna, Sibiu 6-7 octombrie 2012

 

În 06–07 octombrie, la Mosna, are loc Festivalul Verzei, „varza de Mosna” fiind deja cunoscută ca produs local specific. Cei dornici de a savura preparatele din varză, se vor putea bucura de acestea si de prospetimea legumelor si fructelor culese de localnici.

Printre evenimentele care vor marca această editie amintim: proiectie de film documentar în data de 02 octombrie; a doua zi va avea loc o paradă a  cărutelor, expozitii cu standuri de produse traditionale si figurine din legume. În aceeasi zi se va dezbate tema „Înscrierea centrului istoric al Mosnei în patrimoniul UNESCO”.  se vor  organiza excursii pe circuitul ecomuzeului din Mosna si la punctele de belvedere asupra satului; se vor face excursii la Alma Vii si Nemsa.

Pentru două zile, comuna şi oamenii săi s-au împodobit de sărbătoare, cetatea şi-a deschis porţile larg pentru a-şi întâmpina vizitatorii, iar aceştia nu s-au lăsat aşteptaţi, şi au animat comuna.

vem o mulţime de surprize folclorice pentru toţi cei prezenţi. Nu aş vrea să le dezvălui încă, ci sper să fie surprize plăcute pentru toţi invitaţii noştri. De asemenea, nu i-am uitat nici pe cei tineri, care vor avea parte de o surpriză frumoasă sâmbătă seara, când vom organiza o discotecă în aer liber. Eu sper să avem parte de vreme bună şi oaspeţi mulţi, iar cei care ne vor onora cu prezenţa să se bucure de câteva ore foarte plăcute”,

Voteaza eveniment

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Inca nu are voturi)

Leave a Reply


7 + 9 =

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini