Halloween la Castelul Bran 1 noiembrie 2014

 

Sărbătoarea de Halloween va fi marcată printr-o petrecere de groază, organizată pe 1 noiembrie, între orele 19.00 şi 00.30, la Castelul Bran, la eveniment fiind anunţată şi prezenţa legendarului conte Dracula.

Legendarul Conte Dracula, ţipetele şi dansul ielelor vor însoţi participanţii la eveniment la tot pasul într-un tur de neuitat, la finalul căruia aceştia vor avea ocazia de a degusta vinul roşu ca sângele, în curtea interioară a castelului.

Totodată, copiii curajoşi, însoţiţi de cei dragi, vor fi recompensaţi de contele Dracula cu bomboane.

Vizitatorii cu chef de distracţie sunt invitaţi să se bucure de Halloween în parcul regal, la o petrecere la adăpostul unui cort special decorat pentru acest eveniment.

Începând cu ora 19.30, petrecăreţii vor putea viziona filmul “Dracula” (SUA – 1931), iar la 21.30 se va da startul petrecerii “Halloween After Party”.

Deşi ţinuta horror nu este obligatorie, participanţii la petrecere nu trebuie să uite să se costumeze, întrucât cea mai originală ţinută va fi premiată.

Pentru eveniment, vor fi puse în vânzare două categorii de bilete, care pot fi achiziţionate în seara respectivă de la casieria castelului: 50 de lei – acces în castel tur nocturn alături de contele Dracula, vin roşu, dansul ielelor; 75 de lei – acces în Castelul Bran, în cort, tur nocturn cu contele Dracula, black vodka shots, vin roşu, dansul ielelor, proiecţie film horror şi “Halloween After Party” .

Halloween (o abreviere pentru “All Hallows’ Evening”) este o sărbătoare de origine celtică, preluată de multe popoare din lumea occidentală şi nu numai. Halloween-ul se celebrează în noaptea de 31 octombrie.

Tag-uri: , , ,

Voteaza eveniment

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Inca nu are voturi)

2 Responses to “Halloween la Castelul Bran 1 noiembrie 2014”

  1. Mihail spune:

    Cred caiar fac spume, mai rau decat Vadim in zilele lui agtiate. De ce? Oentru ca suntem tembeli. Frate, ungurii au facut din cacatul ala de baltau numit Balaton un fel de mare a lor, si noi suntem plini de lacuri, castele, cetati, vai, munti, litoral, Delta si nu stim nici macar sa le pastram curate! Mi-e scarba de concetatenii mei si mai ales de cei care sunt in apartaul administrativ si pe care ii doare direct in spate !

  2. Neng spune:

    Care este perioada medie de sedree a acestor turisti? Este Brasovul oras turistic sau doar oras de tranzit (inspre/dinspre Bran)? Cati bani cheltuiesc turistii aia in oras? Ce anume viziteaza in oras? Ce le place? Ce nu le place? De ce? S.a.m.d. E bine ca facem statistici insa invatam ceva din ele???

Leave a Reply


− 1 = 4

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini