Parada baloanelor cu aer cald – Campul Cetatii, Mures 27 – 29 septembrie 2013

 

Parada baloanelor cu aer cald va fi organizata si anul acesta in localitatea Campul Cetatii, judetul Mures, in perioada 27-29 septembrie.

Festivalul baloanelor atrage in fiecare an mii de vizitatori. La eveniment vor participa echipaje de zbor din tara si din strainatate.

Participantii la eveniment vor putea admira din balonul cu aer cald, una dintre cele mai frumoase zone ale judetului Mures.

Iubitorii de adrenalina vor putea zbura cu balonul sau vor putea face bungee jumping  de la 70 de metri inaltime, cu ajutorul unei macarale speciale.

Daca nu va incumetati la un zbor cu balonul  va puteti bucura de aer curat sau veti putea manca un pastrav sau un gulas.

La sfarsitul fiecarei zile vor fi concerte live.

Programul evenimentului precum si datele necesare inscrierii pentru un zbor cu balonul le gasiti pe http://www.paradabaloanelor.ro

Tag-uri: , , ,

Voteaza eveniment

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Inca nu are voturi)

One Response to “Parada baloanelor cu aer cald – Campul Cetatii, Mures 27 – 29 septembrie 2013”

  1. Bremza spune:

    Immiii locatii si dettsnaiii romantice…anul trecut de Valentine’s sotul meu mi-a oferit in dar o escapada la Bordeaux si pentru ca tot am ajuns in zona am facut si un ocol de vreo 600 de km pana la Paris ca de nu se stie cand mai ajungem prin Franta si era pacat sa-l ratam. Parisul e superb ca oras, romantic? asta depinde de situatie si de persoana cu care esti acolo…pentru mine a fost o experienta foarte romantica si la care ma gandesc cu drag si emotie…despre Bordeaux ce-as putea sa va spun, ca mi-au placut aleiile cu case de epoca, cheiul deasupra caruia zburau pescarusii, aroma cafelei aburinde ce te urmarea din cafenelele de la fiecare colt de strada, savoarea cornurilor abia scoase din cuptor si vinurile….ahhh de fapt despre vinuri m-am intors cu ideea ca avem vinuri cu mult mai bune acasa….dar cel mai mult mi-a placut sa ma trezesc in bratele sotului meu sa fim doar noi doi, departe de toti si de toate, momentul nostru de evadare din viata cotidiana :) …Acum sa trecem la Italia, Venetia n-am vazut-o desi mi-am trimis cei mai buni prieteni in luna de miere acolo , romantismul depinde probabil si de momentul cand o vezi, si mai ales daca poti trece peste mirosul deosebit de apa statuta ce iese din canale desi daca stai bine sa te gandesti cand esti ametit de aburii dragostei totul e roz si cu fluturasi :)

Leave a Reply


+ 5 = 12

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini