Pelicam International Film Festival, editia a II a, 14-16 iunie 2013, Tulcea

 

Pelicam International Film este un festival de film despre mediu si oameni, organizat in Tulcea si este la cea de-a II a editie anul acesta.

Tulcea, numita si Poarta Deltei Dunarii, este locatia perfecta pentru un astfel de eveniment cand te gandesti la mediul inconjurator romanesc. Principalele atractii sunt Delta Dunarii si Muzeul Deltei. Rutele turistice duc pana la Macin, Garvan si Isaccea, regiune cunoscuta pentru peisajul impresionant – insa principalele rute sunt cele din Delta, o vasta cetate a apei si a pamantului, a insulelor plutitoare, un paradis pentru pescari si vanatori.

Pelicam International Film Festival e gata sa aduca pentru public cele mai bune filme bazate pe mediul inconjurator. Pe langa principala tema “eco”, festivalul prezinta atat lungmetraje cat si scurtmetraje ce abordeaza o gama larga de subiecte, incercand o imbunatatire a viitorului : protectia mediului, calitatea aerului, transportul, energia, agricultura, solidaritatea si nesfarsita lupta impotriva saraciei.

Cinematografie dedicata mediului inconjurator.

In deschiderea festivalului, in data de 14 iunie, in Piata Civica, Tulcea va canta Robin & The Backstabbers.

Mai multe detalii gasiti AICI.

Sursa

 

Voteaza eveniment

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Inca nu are voturi)

Leave a Reply


6 − = 5

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini