Sarbatoarea castanelor – Baia Mare 23-29 septembrie 2013

 

Luna septembrie a devenit pentru băimăreni și nu numai luna în care are loc Sărbătoarea Castanelor. Mai multe zile de distracție și voie bună pentru toate vârstele și toate gusturile. În cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local Baia Mare a fost votat un proiect de hotărâre referitor la aprobarea organizării de către municipiul Baia Mare a evenimentului cultural „Toamna Băimăreană”, în perioada 23 – 29 septembrie 2013 eveniment care include şi cea de-a 21-a ediţie a „Sărbătorii Castanelor”.

Sarbatoarea Castanelor poarta aceasta denumire datorita zonei bogata in castani comestibili.

Organizatorii Sarbatorii Castanelor cauta sa aduca in fiecare an noutati care sa atraga publicul baimarean: concerte de muzica pop, rock, folk, vernisaje, expozitii de carte, arta, fotografie, spectacole folclorice, intreceri sportive, etc.

Programul concertelor de la Sarbatoarea Castanelor 2013 sau Toamna Baimareana 2013 a fost facut public, organizatorii anuntand manifestarile ce vor avea loc intre 27 si 29 septembrie in Baia Mare.

Sarbatoarea Castanelor se va desfasura in urmatoarele locatii: Bd. Unirii, P-ta Libertatii si P-ta Revolutiei.

Pe scena amplasata pe Bd. Unirii, la Sarbatoarea Castanelor, vor urca cei mai renumiti artisti din industria muzicala autohtona:

Vineri, 27 septembrie 

Locatie: Centrul Vechi – concert folk, scena Piata Libertatii : Magda Puscas & Friends, Grup Folk “Orizont 77” – Ghita Danciu si Valentin Moldovan, Dinu Olarasu, Alina Manole, Pasarea Colibri, Ducu Bertzi.Prezentatorul concertului folk va fi local.

Locatie: Centrul nou – concert pop – rock, scena bd. Unirii: Gasca de Acasa, Ami, Nicole Cherry, Vita de Vie, Mandinga, Holograf. Prezentator – Mihaela Radulescu

Sambata, 28 septembrie 

Locatie: Centrul nou – concert dance, pop-rock, scena bd. Unirii: Partidul Kiss FM, Like Chocolate, Sore, Andreea Banica, Taxi, Voltaj, Paula Seling. Prezentatori – Mihai Gainusa si Catalin Cheghes (Dezbracatu’)

Duminica, 29 septembrie 

Locatie: Centrul nou – concert pop – rock, scena bd. Unirii: Naguale, Corina, ora 22:00 – Directia 5, Smiley, Loredana, Stefan Banica. Prezentatori – Alina Puscas si Cosmin Selesi

 

Sursa foto
Sursa

Tag-uri: , , ,

Voteaza eveniment

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, cu media: 5,00 din 5)

4 Responses to “Sarbatoarea castanelor – Baia Mare 23-29 septembrie 2013”

  1. POP ELVIRA spune:

    Despre care an vorbim ?. Programul este pentru 2012 sau 2013 ?

  2. Melinda Laura spune:

    Pe un alt site,am vazut ca este bagat un autobus special care trece pe la firiza si mai multe locuri..dar nu inteleg de ce nu baga si un autobus pentru baia sprie…pentru ca vine multa lume si din baia sprie,si multi nu pot stea pana la sfrastit pentru ca nu au cu ce merge acasa….

  3. Melinda Laura spune:

    sta*

Leave a Reply


− 4 = 5

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini