Targul de Craciun de la Sibiu 22.11-26.12.2013

 

Targul de Craciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Fundația Au-Ro Austria Pro Romania și Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei, în parteneriat cu municipalitatea sibiană.

Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Capitalei Culturale Europene, Targul de Craciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată, respectând un concept bine stabilit.

Evenimentul este organizat de Fundația Austria Pro România cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu și Consiliului Local Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

 

Camere live din Piața Mare pentru a vedea atmosfera Targului de Craciun Sibiu

 

Atelierul lui Mos Craciun

Atelierul lui Mos Craciun va fi principalul punct de atracție al celor mici. După succesul Făbricuței de Cadouri de la ediția precedentă, Atelierul lui Mos Craciun va fi amenajat într-o căsuță mai mare și va fi compus din trei ateliere tematice, și anume atelierul de brutărie, de pictat turtă dulce și de făcut lumânări. Clasele de elevi se pot înscrie pentru Atelierul lui Mos Craciun, pe www.targuldecraciun.ro încă din data de 1 iunie.

O nouă căsuță pentru iesle

Ieslea deosebită din lemn va fi amplasată într-o nouă căsuță, mai mare, și cu un loc special pentru animale vii, pentru a reda cât mai fidel scena nașterii Domnului. Iar copiii vor avea acces în țarcul de animale.

Scenă specială pentru colindători

Pe lângă scena principală unde se vor desfășura, ca în fiecare an, concertele artiștilor și corurilor, în apropierea ieslei va fi montată o scenă de dimensiuni mai mici, dedicată special grupurilor de colindători. Scena va fi amplasată în apropierea bradului și va fi deschisă oricărui grup ce dorește să colinde sibienii.

Tur virtual al ultimilor 3 ani

Pe pagina de internet a evenimentului, www.targuldecraciun.ro ultimele trei ediții ale Targului de Craciun din Sibiu pot fi „vizitate” virtual, chiar și de la mii de kilometri depărtare.

Targul de Craciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Fundația Au-Ro Austria Pro Romania și Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Capitalei Culturale Europene, Targul de Craciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată. Evenimentul este organizat de Fundația Au-Ro Austria Pro România cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu și Consiliului Local Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

 

Mai multe detalii aici: http://targuldecraciun.ro/

Tag-uri: ,

Voteaza eveniment

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Inca nu are voturi)

Leave a Reply


7 + = 8

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini