Târgul Naţional al Mierii, editia a IX-a, 13-15 septembrie 2013

 

Târgului Naţional al Mierii – Bucureşti a ajuns la ediţia a IX a si este organizat de A.C.A. din România în perioada 13-15 septembrie  2013.

Ca şi până acum, la targul de miere vor participa apicultori ca producători primari, dar şi firme specializate în condiţionarea produselor apicole şi realizarea unei game diversificate de preparate pe bază de produse apicole -  suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc.

Totodată, pentru a veni în sprijinul producătorilor din apicultură,  la targ se vor putea găsi produse pentru nutriţia albinelor, medicamente pentru combaterea bolilor la albine, stupi si componente, echipamente diverse, utilaje apicole, cărţi de specialitate, dar şi alte materiale utile pentru o apicultură performantă.

Amplasarea standurilor se va face, la fel ca la ediţia anterioară, pe platforma ACA / I.C.D. Apicultură din Bucureşti, B-dul Ficusului nr.42, sector 1.

Taxa de participare la Târgul Naţional al Mierii: Stand de 3x 3m (cort, masă, scaun, placuţa de identificare) este de 372 lei inclusiv TVA.
Tariful este valabil pentru toată perioada desfăşurării manifestării şi cuprinde toate facilităţile necesare bunei etalări şi prezentări a mărfurilor.

 

Sursa

 

Tag-uri:

Voteaza eveniment

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Inca nu are voturi)

Leave a Reply


+ 5 = 8

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini