Tragul de Pasti – Sibiu 26 aprilie – 7 mai 2013

 

Targului de Pasti, care a ajuns la a treia editie, se va organiza la Sibiu in perioada 26 aprilie – 7 mai 2013 in Piata Mare.

Targul este organizat de Fundatia Austria Pro Romania  si A1 Events si se doreste sa devina unul dintre evenimentele importante ale anului, la fel ca si Tragul de Carciun.

Standurile, ampasate sub forma unor petale de floare, sunt locul unde comerciantii expun cele mai reprezentative produse pentru zonele din care provin.

Comerciantii ofera vizitatorilor o gama larga si variata de produse, iar cei interesati pot gasi aici cadouri pentru cei dragi cum ar fi: oua incondeiate manual, oua din lemn pictate manual, oua imbracate in margele,  cosuri impletite din nuiele, decoratiuni de Pasti din flori naturale, tablouri pictate pe scoarta de copac, piatra sau sticla, obiecte din lemn, lumanăai decorate manual, articole din piele lucrate manual, jucarii, bijuterii, dulciuri, produse naturiste.

In centrul targului va fi amenajata o terasa unde vizitatorii se pot relaxa, iar cei mici vor putea face o plimbare cu trenuletul, cu poneiul sau se vor distra intr-o mini gradina zoologica plina cu iepurasi, cu care vor putea sa faca si poze.

Detalii: AICI

 

Tag-uri: , , ,

Voteaza eveniment

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Inca nu are voturi)

Leave a Reply


+ 2 = 3

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini