Zilele Vinul.ro – Iasi 12-14 aprilie 2013

 

Expozitia, organizata de Vinul.Ro in parteneriat cu magazinul Good Point, are ca obiectiv promovarea vinurilor de calitate in randul consumatorilor si se va desfasura in incinta Grand Hotel Traian.

Pentru accesul la targ exista doua tipuri de bilete: unul cu un pret de 15 lei, care permite cumparatorului vizitarea tuturor producatorilor si degustarea vinurilor expuse, iar cel de-al doilea, in valoare de 35 de lei, care, pe langa vizitarea standurilor, mai include si un pranz „all you can eat” la restaurantul hotelului (deschis pana la ora 18.00).

In afara standurilor, va fi organizata si o Zona Free Tasting, unde se vor degusta vinuri produse din soiuri celebre din Romania. De asemenea, toti producatorii participanti isi vor putea prezenta portofoliul si specificul zonei de provenienta intr-o sala de conferinte unde cei care vor sa afle mai multe despre vinul preferat vor avea ocazia sa asiste, intre orele 15 si 20, la prezentarile individuale ale producatorilor, care se vor desfasura dupa un program care va fi stabilit inaintea evenimentului.

Detalii: http://vinul.ro/recunoastere-pentru-vinurile-primaverii-la-forumul-vinul-ro-12-14-aprilie-2013.html

Voteaza eveniment

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Inca nu are voturi)

Leave a Reply


− 6 = 2

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini