Arhiva Evenimente, Festivaluri

festivalul maceselor

Festivalul maceselor Sancraiu, Cluj 19 octombrie 2013

Festivalul Maceselor are loc in localitatea Sancraiu din judetul Cluj, in data de 19 octombrie. In cadrul festivalului vor avea loc consursuri dedicate gemului de macese si un targ mestesugaresc. Turistii vor putea face un tur al comunei in carute trase de cai. Concursul incepe dimineata cand se aleg si se spala boabele de macese […] Detalii »
festivalul zaibarului1

Festivalul Zaibarului si Prazului – Bailesti, Dolj

Festivalului Zaibarului si Prazului de la Bailesti a ajuns anul acesta la editia a VI-a . Aceasta manifestare reuneste producatori de vinuri din toate zonele tarii. De asemenea, vor fi prezenti si producatori agricoli care pun pe tarabele special amenajate produse alimentare traditionale din zona: fasole cu carnaciori oltenesti, mancare de praz, tocana de oaie, […] Detalii »
racituri-1

Festival de racituri – septembrie

Special pe placul gurmanzilor, la Tismana (judeţul Gorj), vor fi pregătite sâmbătă, începând cu ora 12:30, cele mai delicioase racituri sau piftii, după cum vreţi să le spuneţi. Gătite după reţete vechi de când lumea sau mai noi, raciturile (din diferite tipuri de carne, inclusiv peşte) vor fi ornate în fel şi chip, astfel încât […] Detalii »
balul vrajitoarelor

Balul Vrajitoarelor de la Castelul Dracula 26 octombrie 2013

Cea de-a treia editie a ”Balului Vrajitoarelor la Castel” va avea loc sambata, 26 octombrie, la Hotel Castel Dracula din Pasul Tihuta (la granita dintre judetele Bistrita-Nasaud si Suceava, la o altitudine de peste 1.100 de metri). Evenimentul va incepe aproape de lasarea intunericului, in jur de ora 18.00, atunci cand la Castelul Dracula vor prinde […] Detalii »
castelul Bran

Halloween la Castelul Bran 1 noiembrie 2014

Sărbătoarea de Halloween va fi marcată printr-o petrecere de groază, organizată pe 1 noiembrie, între orele 19.00 şi 00.30, la Castelul Bran, la eveniment fiind anunţată şi prezenţa legendarului conte Dracula. Legendarul Conte Dracula, ţipetele şi dansul ielelor vor însoţi participanţii la eveniment la tot pasul într-un tur de neuitat, la finalul căruia aceştia vor […] Detalii »