Arhiva Evenimente, Festivaluri

fanfest1

FânFest Rosia Montana, Alba 11-17 august 2014

Campania Salvati Rosia Montana are placerea de a anunta cea de-a 9-a editie FanFest, in perioada 11 – 17 august 2014, la Rosia Montana. 12 august 2014, Roșia Montană – Cea mai lungă ediție FânFest a început cu un număr mare de evenimente și de participanți, în ciuda faptului că a fost prima zi a săptămânii. […] Detalii »
Colibita-Folk-Fest-2013

Colibita Folk Fest

Muzica folk invadează Colibita pentru a doua oară în această vară: după ce, la sfârşitul lunii iulie, melomanii bistriţeni au avut ocazia să participe la Festivalul cântecelor de munte – în august este rândul unui alt eveniment – Colibiţa Folk Fest, care se va derula în 16 şi 17 august, în acelaşi loc – La […] Detalii »
runsilvania

Runsilvania WILD RACE – Rachitele, Cluj 17 august 2013

Clubul Sportiv LYNX Cluj-Napoca si Clubul Ecologic Transilvania va invita sa participati la cea de-a II a editie a Runsilvania WILD RACE in data de 17 august 2013. Competitia se desfasoara pe 2 trasee: - Profesionisti – cu o lungime totala a traseului de aproximativ 20 km; - Hobby – cu o lungime totala a […] Detalii »
festivalul pestelui

Festivalul pestelui – Taureni, Mures 18 august 2013

Primaria Taureni a organizat pentru prima data “Festivalul Pestelui” pe 15 august 2009. Un studiu monografic datat din 1962 arata ca primele bazine piscicole din zona de campie au fost amenajate in zona Taureni. Pentru comunitatea din Taureni Festivalul Pestelui reprezinta o modalitate pentru consolidarea si dezvoltarea pisciculturii din zona, o serbare a principalei activitati […] Detalii »
sarbatoarea pesterii topolnita

Sarbatoarea Pesterii Topolnita – Ciresu, Mehedinti 18 august 2013

Aflata anul acesta la a 50-a editie, sarbatoarea este dedicata uneia dintre cele mai impunatoare si complexe pesterii din tara noastra, PESTERA TOPOLNITA. Sarbatoarea se va desfasura duminica, 18 AUGUST 2013, in lunca Ciresului,in imediata vecinatate a pesterii. Ca in fiecare an iubitorii de natura si munte sunt invitati sa viziteze aceasta pestera, in partea a […] Detalii »