In atentia proprietarilor de pensiuni

sondaj

Ce-si doresc proprietarii/administratorii de unitati de cazare de mici dimensiuni (maxim 20 de camere) de la mediul online? In ce masura acest mediu poate fi folosit ca un instrument eficient de promovare si atragere de clienti? Cum ar putea mediul online sa vina in ajutorul micilor investitori din domeniul ospitalitatii? Acestea sunt intrebari la care ne straduim sa dam un raspuns in aceasta perioada prin derularea unui studiu in randul proprietarilor/administratorilor de unitati de cazare de mici dimensiuni din Romania.

Daca sunteti proprietar/administrator de unitate de cazare de mici dimensiuni (maxim 20 de camere) va invitam sa participati si dvs la acest studiu, alocandu-va 10 minute din timpul dvs pentru a completa un chestionar online la http://isondaje.ro/sondaj/264726460/

Un raport al acestui studiu, estimat a fi realizat in luna august a acestui an, va poate fi trimis si dvs in cazul in care sunteti interesat/a.

Mai multe detalii despre proiectul nostru veti gasi pe pagina http://pensiuni-inforomania.ro/proiect/, pe parcursul derularii lui.

Va multumim pentru timpul dumneavoastra!

 

Tag-uri: ,

Leave a Reply


+ 2 = 8

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini