Targul de vacante de la Cluj-Napoca, 8 – 10 martie 2013

Cel mai mare targ turistic din Transilvania va avea loc intre 8 si 10 martie la Expo Transilvania. Anul acesta targul se desfasoara in parteneriat cu ANAT.

Organizatorii targului, Amprenta Advertising, doresc sa ofere celor prezenti, o oferta turistica cat mai diversificata, complexa si consistenta si un program extins de vizitare – zilnic intre 10:00 – 19:00.

La fel ca in anii precedenti, targul va avea loc la Expo Transilvania, cel mai mare spatiu expozitional din Cluj-Napoca, unde vor fi amplasate standuri de promovare turistica.

Prima editie a Targului De Vacante a avut loc in 2010. De atunci, evenimentul s-a bucurat de un real succes atat in randul participantilor cat si al vizitatorilor. Prin prezenta unui numar semnificativ de tur-operatori, agentii de turism, pensiuni si hoteluri din tara si strainatate, companii aeriene si reprezentanti ai diferitelor zone turistice din Romania, targul reuseste sa atraga vizitatori si persoane interesate de achizitionarea unui pachet turistic cat mai avantajos.

Doritorii de vacante de orice fel sunt invitati sa-si gaseasca destinatiile visate sau sa descopere altele noi si inedite. Vizitatorii targului vor avea posibilitatea, ca in fiecare an, sa isi achizitioneze vacanta dorita in regim de early booking.

 

 

Leave a Reply


+ 1 = 3

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini