Pensiuni, hoteluri, cazare in Apuseni

Cabana Marisel

Aoffice

Marisel,50 km de jud.Cluj - Marisel - Cluj

Oferte Cabana Marisel! Pret: 20-25 lei/pers/noapte(pt.minim 2 nopti) Inchiriez cabana in apropiere de partia de ski ''Lesu'', 12-15 locuri, 4 cam.+living spatios,baie cu dus,bucatarie utilata, statie cu boxe,calculator,Tv plasma,cuptor,gratar,terasa. Masa optional la o pensiune din apropiere: Mic Dejun 15 lei [...] Detalii »

Cabanele FloriCrin

1604568_1377541682507189_1555011323_n

Marisel nr 329A - Marisel - Cluj

Sunt situate in Comuna Marisel, in apropiere de Crucea Iancului si lacul Fantanele. Cabanele sunt nou construite din lemn natural atat interior cat si exterior. fiecare cabana dispun de: living, bucatarie, 2 dormitoare si 2 bai. Dotari: incalzire centrala, internet, [...] Detalii »

Pensiunea Pastravul – Muntele Rece, judetul Cluj

Com. Racatau, Sat Muntele Rece Nr. 138A, Jud. Cluj - Muntele Rece - Cluj

Pensiunea Pastravul este situata in judetul Cluj, localitatea Muntele Rece, la o distanta de 33 km de Cluj-Napoca, intr-o ambianta deosebita despre care imaginile vorbesc de la sine. Pensiunea Pastravul este locul ideal pentru cei care tanjesc dupa o clipa [...] Detalii »

Pensiunea Anda-Lux – Calatele Padure, Judetul Cluj

Fotografie0229

Calatele-Padure - Calatele-Padure - Cluj

PENSIUNEA-ANDA-LUX este situata in Calatele Padure , inconjurata de o padure de brazi si o liniste totala. Dispunem de 5 camere ,6 bai, din care una are cada cu jacuzzi ,living mare si bucatarie complet utilata.Ca agrement,dispunem de TV in [...] Detalii »

Pensiunea Mariana – Belis Fantanele

Mariana1

Dealu-Negru nr. 48 - Belis-Fantanele - Cluj

Nr. camere: 12

 Pensiunea Mariana este locul nemaipomenit pentru a petrece o vacanta de neuitat, o deconectare de la stresul cotidian, ea fiind conceputa pentru a oferi un maxim de confort, intimitate si liniste.  Situata la o altitudine de 1100 m in muntii Apuseni, la 73 de km de Cluj-Napoca, in satul Dealu-Negru, la drumul catre statiunea Belis […] [...] Detalii »

Pensiunea Stefanut

stefanut1

Mărgău Nr. 27 - Scrind-Frasinet - Cluj

Nr. camere: 8

Localizată în satul Scrind-Frasinet, la 75 km de Cluj-Napoca, 110 km de Oradea şi 25 km de oraşul Huedin, pe drumul judeţean DJ 108C – care duce spre satul Răchiţele, Valea Firii şi Rezervaţia naturală Padiş – Pensiunea ŞTEFĂNUŢ se găseşte în apropierea a numeroase atracţii turistice, uşor accesibile doritorilor. Aici veţi avea prilejul de […] [...] Detalii »

Pensiunea Dig’s

dig2

Garda de sus nr. 95 - Garda - Alba

Nr. camere: 9

Pensiunea Dig‘s se afla pe drumul principal DN 75 ,care traverseaza comuna Garda,camerele sunt orientate spre munte, beneficiind de liniste si aer curat. Constructia din 2001 va va surprinde in mod placut prin lux si eleganta. Desi se afla la drumul principal care traverseaza comuna Garda, ceea ce o face usor reperabila, camerele sunt orientate […] [...] Detalii »

Pensiunea Craiul – Alba

craiul1

comuna Vidra - Lunca - Alba

Nr. camere: 8

Intr-un cadru fain de munte, toti prietenii nostri sunt intampinati cu mancare si tuica tare bune, iar linistea de aici relaxeaza si cele mai nelinistite suflete. Si toti care ne treceti pragul sunteti prietenii nostri, iar noi, motii, stim sa avem grija de prieteni. No, hai in Tara Motilor, judetul Alba sa-ti aratam ospitalitate! Activitatile […] [...] Detalii »

Cabana Emadina

emadina2

Belis - Belis - Cluj

Nr. camere: 9

Cabana Emadina este situata in comuna Belis in Muntii Apuseni(tara Motilor) la poalele masivului Vladeasa la o altitudine aproximativ de 1200 m. Va asteptam intr-o atmosfera calda si confortabila pentru a va relaxa intr-un peisaj turistic deosebit unde se afla lacul de acumulare Belis-fantanele care se intinde pe o distanta de 27 km cu o […] [...] Detalii »

Pensiunea Oarga

pensiunea oarga3

Str.Crisan nr.27A, COD 517005 - Albac - Alba

Nr. camere: 4

Vrei sa descoperi: viata la ferma (muls, cosit), activitati legate de exploatarea lemnului, tainele padurii si a animalelor salbatice? Vino la Pensiunea Oarga, o pensiune situata in apropierea raului Aries, amenajata cu mult bun gust, camere luminoase si curatenie desavarsita. Gazdele Dumneavoastra sunt tinere si primitoare si va vor ajuta sa descoperiti traditiile locului. La […] [...] Detalii »