Pensiuni, hoteluri, cazare in Arieseni

Cota 1000 Arieseni

Cota1000 1

Bubesti, nr. 80A - Arieseni - Alba

Nr. camere: 7

Pensiunea Cota 1000 Arieseni este construita pe o coasta de munte (Cornul Berbecului), pe malul drept al Ariesului, la 30m de Dn75, la 5,5 Km de centrul comunei Arieseni si la 3 Km de partiile de la Vartop. Accesul din parcarea aflata langa sosea se face pe o pasarela si un pod peste Aries. Constructia […] [...] Detalii »

Cabana Vârtop

Vartop1

Bubesti, Nr. 88A - Arieseni - Alba

Nr. camere: 31

Timp de aproape 5 luni în fiecare an, cea mai mare atracţie a statiunii turistice Arieşeni o reprezintă cele două pârtii de schi, datorită cantităţii semnificative de zăpadă şi a condiţiilor excelente pentru schi. Pârtia de schi Vârtop I, are o lungime de aprox. 800 m cu o diferenţă de nivel de 220 m şi […] [...] Detalii »

Castelul Alpin

Alpin1

Bubesti - Vartop - Alba

Nr. camere: 20

Zona sudica a muntiilor Bihor nu se remarca prin inaltimi spectaculoase, traseele alpine sunt comode iar partiile de ski completeaza farmecul zonei. Aceasta zona cuprinde  intinse pasuni, cupole vulcanice, chei inguste, cascade si nenumarate fenomene endocarstice (pesteri, avene) impresionante. Mai mult decat atat, fenomenul unic in Romania, intalnim ghetari subterani uriasi ( Ghetarul Scarisoara “Focul […] [...] Detalii »

Pensiunea Heidi

Heidi1

Sat de Vacanta Vartop-Arieseni - Arieseni - Bihor

Nr. camere: 9

PENSIUNEA HEIDI este situata in satul de vacanta Vartop – Arieseni,la limita dintre Judetul Bihor si Judetul Alba,pe DN 75,la 110 km de Oradea si 150 km de Deva. Constructia este asezata la 200 m distanta de partia de ski Vartop,loc frecventat de turisti atat iarna cat si vara. Pensiunea Heidi este clasificata la 2 […] [...] Detalii »

Hotel Four Seasons

4Seasons1

Sat de vacanta Vartop nr. 30 - Arieseni - Alba

Nr. camere: 18

Four Seasons (inaugurat in 2005) este situat la confluenta dintre judetele Bihor si Alba in satul de vacanta Vartop, la 500 m distanta de partiile de schi de la Arieseni, intr-un cadru natural si o priveliste inconjuratoare splendida. Hotelul dispune de 4 camere duble, 8 camere triple, 8 junior suite, 2 suite si 4 apartamente. […] [...] Detalii »

Complex Turistic Douglas

Douglas8

Str Centru, Nr. 22 - Arieseni - Alba

Nr. camere: 7

Situat in centrul comunei Arieseni, Complexul Turistic Douglas va ofera cazare la cele mai competitive preturi. Pensiunea are un salon pentru servirea mesei, masa de biliard, ping-pong si gratar in curte. La dispozitie va sta de asemnea si un mini-market, pentru mici cumparaturi. Pentru iubitorii de drumetii organizam la cerere circuite montane cu vizitarea principalelor […] [...] Detalii »

Pensiunea Aries

Aries1

Bubesti - Arieseni - Alba

Nr. camere: 6

Pensiunea Aries va ofera cazare in Arieseni, Muntii Apuseni, o statiune montana ideala pentru iubitorii de ski, drumetii si alte sporturi de iarna. Situata la 2 km de partia de ski de la Vartop, aici veti gasi conditii si servicii excelente la preturi avantajoase. Atestata documentar pentru prima data in anul 1909 cu numele de […] [...] Detalii »

Pensiunea Agroturistica Gianina

Gianina9

Arieseni,31A - Arieseni - Alba

Nr. camere: 10

Una din preocuparile primordiale ale proprietarilor, constienti de faptul ca aspectul de ansamblu si delimitarile interioare judicioase confera mare parte din valoarea constructiei, a fost alegerea solutiei arhitectonice ideale. Aceasta reprezinta o imbinare fericita a esteticului utilitar cu rusticul, ingloband rezolvarea dorintei de comoditate in conditii de lux, ales pe criterii ergonomice cu pregnanta moderna. […] [...] Detalii »

Pensiunea Aurora

Aurora11

Albac Nr. 30 - Albac - Alba

Nr. camere: 14

Situata in inima muntilor Apuseni, in localitatea Albac, Pensiunea Aurora ofera lemn.Prima cladire dispune de 9 camere si un numar total de 17 locuri, iar cea de a doua, de 5 camere si un numar de 12 locuri.Curtea pensiunii ofera loc de parcare, spatiu verde cu loc de joaca pentru copii. Promovarea calitatii agroturismului o […] [...] Detalii »