Pensiuni, hoteluri, cazare in Banat

Casa Lorabella

c-lorabella1

Strada Zavoiului nr.1 - Baile Herculane - Caras - Severin

Nr. camere: 325

Amplasata la poalele muntilor,pe malul raului Cerna PENSIUNEA CASA LORABELLA se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, atat celor care doresc relaxare intr-o oaza de verdeata cat si celor care sunt in trazit, grupurilor organizate, sau celor ce doresc sa organizeze [...] Detalii »

Pensiunea Prigorel

progorel2

Comuna Prigor Nr 192 - Prigor - Caras - Severin

Nr. camere: 4

Comuna Prigor este situata in partea de sud-vest a Romaniei, judetul Caras-Severin, in depresiunea Valea Almajului, intre masivul Semenic la nord si Muntii Almajului la sud. Accesul spre comuna Prigor se poate face prin mai multe rute: Dinspre Timisoara pe E70 – Timisoara-Moravita, dupa care se urmeaza DN 57B – Oravita-Bozovici. O alta cale de […] [...] Detalii »

Pensiunea Soimul

soimul1

str.Zavoiului nr.104 - Baile Herculane - Caras - Severin

Nr. camere: 11

Pensiunea Soimul din Baile Herculane este amplasata in centrul statiunii la o distanta de 5 minute fata de stranduri, restaurante, parc, magazine. Pensiunea se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, atat celor care doresc relaxare intr-o oaza de liniste, cat si celor care doresc aventura. Grupurilor organizate sau firmele care doresc o activitate de team-building sunt […] [...] Detalii »

Pensiunea Delia

delia1

str. Chisodei, nr. 86 - Timisoara - Timis

Nr. camere: 14

Pensiunea Delia este una dintre cele mai noi locaţii apărute în Timisoara, construită în ideea de a oferi căldura, liniştea şi intimitatea dorită de fiecare dintre noi. Facilităţile şi serviciile oferite se ridică la standardul de trei stele. Locaţia se află in partea de Sud a oraşului, la aproximativ 10 minute distanţă de centru şi […] [...] Detalii »

Pensiunea Ema – Caransebes

ema1

Calea Severinului 152 - Caransebes - Caras - Severin

Nr. camere: 10

Bine ati venit la Pensiunea Ema din Caransebes! Cazarea se asigura in camere cu 1; 2 sau 3 paturi, fiecare camera fiind dotata cu cablu TV, baie proprie, apa calda non stop, WI-FI gratuit in camere si pe terasa pensiunii. Pensiunea Ema mai pune la dispozitia clientilor si o parcare supravegheata Beneficiind de un confort […] [...] Detalii »

Hotel Golden Spirit

Golden1

Str. Castanilor, nr.1 - Baile Herculane - Caras - Severin

Nr. camere: 26

 Baile Herculane (Aqua Hercilis, lat.), este un oras statiune din judetul Caras Severin, Romania. Statiunea este situata la o altitudine de 165 m, pe Valea Cernei, intre muntii Mehedinti si muntii Cernei, si are o traditide de aproape 2000 de ani si este considerta ca cea mai frumoasa statiune din Romania si una dintre cele […] [...] Detalii »

Hotel Claudia

Claudia1

Str.Complexelor nr.9 - Baile Herculane - Caras - Severin

Nr. camere: 15

Hotelul Claudia se afla situat in partea de N-E a statiunii Baile Herculane, intr-un cadru pitoresc inconjurat de stanci si arbori umbrosi. Statiunea Baile Herculane este integrata în Parcul National Valea Cernei-Domogled, si are o pozitie deosebit de pitoreasca. Asezarea ei atractiva pe fascinanta vale a Cernei, la o altidudine de 160 m, pe aceiasi […] [...] Detalii »

Complex Sara`s Sons

Sara1

Aleea Teilor nr. 2A - Baile Herculane - Caras - Severin

Nr. camere: 19

Asa cum spune si numele si cum stim cu totii, Baile Herculane este o statiune cu renume si in spiritul acestei traditii ne dorim a fi destinatia preferata a oricarui turist, in incercarea sa de a se relaxa, odihni sau trata pe meleagurile protejate de legendarul Hercules. Compus din 18 camere duble si 2 apartamente, […] [...] Detalii »

Pensiunea President

President1

Str Castanilor, Nr. 9A - Baile Herculane - Caras - Severin

Baile Herculane este cea mai veche si renumita statiune balneoclimaterica din Romania , situata in peisajul mirific de pe Valea Cernei , in Parcul National Domogled-Valea Cernei , renumita ptr. puterea miraculoasa a izvoarelor cu apa termala si a aerului puternic ionizat negativ , cu efecte benefice asupra sanatatii. Pensiunea President , clasificata la 3 […] [...] Detalii »

Pensiunea Nora

pensiunea nora

Str. Dambovita Nr.40 - Timisoara - Timis

Nr. camere: 12

Pensiunea Nora ofera o ambianta eleganta si confortabila pe tot parcursul sejurului pentru toti cei care se afla la Timisoara in vizita de afaceri sau doar ca sa cunoasca mai bine orasul. Calitatea dotarilor, amenajarea interioara deosebita si atentia acordata celui mai mic detaliu, profesionalismul angajatilor si promptitudinea serviciilor, fac ca Pensiunea Nora sa poata […] [...] Detalii »