Pensiuni, hoteluri, cazare in Carpatii Orientali

Pensiunea Casa cu Dor – Vatra Dornei

Dor1

Nicolae Titulescu, Nr. 5 - Vatra Dornei - Suceava

Nr. camere: 5

Chiar in Vatra Dornei, Casa Cu Dor va asteapta la poalele Dealului Negru, pe un versant alaturat partiei de schi, cu 3 camere cu cate 4 locuri, 1 camera cu 3 locuri si 1 camera cu 2 locuri, fiecare dotata cu televizor, incalzire centrala. Asezata intr-o zona semicentrala, la 2 strazi de parcul central din […] [...] Detalii »

Cabana Oana

Oana1

Tihuta - Piatra Fantanele - Bistrita - Nasaud

Nr. camere: 3

Cabana este situata in pasul Tihuta din muntii Bargaului, la iesirea din localitatea Piatra Fantanele (spre Vatra Dornei), judetul Bistrita- Nasaud, la doar 300 metri distanta de drumul european E 58, DN 17 care face legatura intre Transilvania si Bucovina. Doar 37 de km despart aceasta zona de Vatra Dornei si 45 de Bistrita, pe […] [...] Detalii »

Pensiunea Cris – Vatra Dornei

Cris1

Cozanesti - Dorna Arini - Vatra Dornei - Suceava

Nr. camere: 15

Pensiunea Cris situata la 5 km de Vatra Dornei, iesirea spre Piatra Neamt, beneficiaza de o pozitie deosebit de pitoreasca, avand o priveliste a muntilor si a padurilor de brazi intr-o desfasurare spectaculoasa. Am creat pentru tine o oaza de liniste ce te va purta dincolo de zgomotul si forfota obositoare a orasului. Am imbinat […] [...] Detalii »

Pensiunea Regal

Regal1

Coldau, Nr. 14A - Beclean - Bistrita - Nasaud

Nr. camere: 8

Pensiunea Regal este clasificata ca pensiune de 3 ***(stele) si este amplasata intr-o zona linistita, usor accesibila de pe DN 17, cea mai circulata sosea pe ruta Bucovina-Transilvania. Pensiunea se afla in apropiere de Complexul Spa Baile Figa si Herghelia Beclean. Oaspetii pensiunii au posibilitatea unei sederi intr-o atmosfera de liniste si intimitate. Pensiunea dispune […] [...] Detalii »

Popasul Haiducilor

PopasulHaiducilor1

Str. Principala 13C - Fiad - Bistrita - Nasaud

Nr. camere: 11

In cazul in care cautati linistea, bucuria desfatarii simturilor cu peisaje mirifice si cele mai bune bucate gatite dupa retete traditionale, alegeti sa petreceti cele mai frumoase clipe la Pensiunea „Popasul Haiducilor” din Fiad. Va oferim cazare in 6 camere matrimoniale, 4 camere cu doua paturi si un apartament cu un design deosebit. Toate spatiile […] [...] Detalii »

Vila Colibita Triscas

colibita triscas

Colibita Sat, coada lacului - Colibita - Bistrita - Nasaud

Nr. camere: 9

Vila este situată în Colibita ( la 40 km de Bistriţa), într-o zonă montană deosebită, în mijlocul peisajului spectaculos oferit de Munţii Călimani si Lacul de Acumulare Colibiţa Colibita (jud. Bistriţa-Năsăud). Colibita este o staţiune climaterică situată la 900 m altitudine, binecunoscută pentru aerul puternic ionizat. Zona oferă vaste posibilităţi de destindere pentru iubitorii muntelui, […] [...] Detalii »

Casa-Verde-Zold-Haz

CasaVerde1

Str. Jokai-Mor/88 - Baile Tusnad - Harghita

Nr. camere: 5

Pensiunea Casa Verde – Zold Haz are 5 camere din care 3 camere cu pat matrimonial si 2 camere cu pat matrimonial +1 single. Fiecare camera are baie proprie, avem o sala de mese ,si bucatarie,curte,gratar,terasa la 250m de centrul orasului, un loc linistit , priveliste frumoasa. Bucataria este dotata complet cu ce este necesar […] [...] Detalii »

Hotel Belvedere

Belvedere1

Str. Lucian Blaga, Nr. 9 - Vatra Dornei - Suceava

Nr. camere: 21

Hotelul Belvedere este situat in statiunea Vatra Dornei, in zona centrala a statiunii, la 5 min de Gara Bai si Parcul Central, respectiv la 10 min de Partia de Ski Parc. Unitatea este clasificata la categoria de 3 stele, oferind turistilor servicii de 3 si 4 stele. Hotelul dispune de 4 suite, 1 camera matrimoniala […] [...] Detalii »

Pensiunea Panorama

Panorama1

Eltes Lajos, Nr. 5 - Baile Tusnad - Harghita

Nr. camere: 7

Daca doresti sa te retragi la munte in orice sezon, locul potrivit pentru relaxare in mijlocul naturii este la Pensiunea Panorama din BAILE TUSNAD, localitate numita si Perla Ardealului, fiind una dintre cele mai frumoase asezari balneare din Romania. Statiunea Baile Tusnad ocupa o pozitie pitoreasca la poalele masivului Ciomad in defileul Oltului la 656 […] [...] Detalii »

Hotel Tusnad

Tusnad1

Str. Oltului nr. 87 - Tusnad - Harghita

Nr. camere: 108

Despre apele minerale din zona Tuşnadului există dovezi scrise încă din a doua jumătate a sec. XVIII, în care se menţionează existenţa unor izvoare de ape minerale cu efecte curative, folosite de către localnicii satelor din apropiere. Denumită “Perla Ardealului”, Tuşnadul este una dintre cele mai frumoase asezări balneare din ţara noastră. Activitatea balneară în […] [...] Detalii »