Pensiuni, hoteluri, cazare in Crisana

Pensiunea Raluca

raluca1

Str. Iasomiei, Nr 6 - Baile Felix - Bihor

Nr. camere: 6

Situata in imediata apropiere  a drumului national Oradea – Deva, DN 76 ( E 79 ), unitatea de cazare este usor de localizat si ofera posibilitatea unui acces direct cu mijloace auto proprii, pe calea aerului, cu trenul Oradea – Baile Felix sau cu taxiul. Pensiunea Raluca  din statiunea Baile Felix va pune la dispozitie […] [...] Detalii »

Pensiunea Rozeclas

Roze1

Str. Zona Anl, Nr. 2/r - Baile Felix - Bihor

Nr. camere: 18

Pensiunea Rozeclas, construită într-un stil arhitectural classic, îmbină placut elementele de modernism cu eleganţa şi rafinamentul, care fac orice trecator pe deplin multumit. Situată între Oradea şi Sînmartin – Baile Felix, şoseaua natională DN76) Culoarul european E79),pensiunea noastră face legătura între peisagistica rurală şi cea urbană, dând un bun prilej de vizitare unui segment diversificat […] [...] Detalii »

Pensiunea Smarald

Smarald1

Ieşirea Din Băile Felix Spre Deva, Pe Dn E 79 (1 Km Distanţă) - Baile Felix - Bihor

Nr. camere: 9

Într-un loc fascinant în care elementele primordiale ale naturii, apa, aerul şi pământul se regăsesc în cea mai pură formă. Este acel loc pe care dacă te hotărăşti să-l alegi ca destinaţie de vacanţă, vei constata că relaxarea se îmbină perfect cu descoperirea unor locuri binecuvântate, cu un farmec aparte. Dacă în latină felix înseamnă […] [...] Detalii »

Pensiunea Corimen – Vadu Crisului

corimen1

Str. Haltii Nr. 69/a - Vadu Crisului - Bihor

Nr. camere: 8

Pensiunea Corimen din localitatea Vadu Crisului este situata la iesirea din defileul Crisului Repede, in vecinatatea rezervatiei naturale Defileul Crisului Repede si la numai 2 km de drumul european E60. Asezarea Pensiuni Corimen, este foarte favorabila atat pentru cei care vin cu masina proprie cat si pentru cei care aleg sa vina cu trenul, avand […] [...] Detalii »

Pensiunea Silver- Bihor

silver1

Sambata - Sambata - Bihor

Nr. camere: 18

La doar 30 de minute cu masina din Oradea, va asteapta pensiunea noastra de trei stele, recent data in folosinta. Cautati cazare in Bihor la ultimele standarde de confort si ambianta? Pensiunea Silver se numara printre putinele pensiuni din Bihor care se ridica la un asemenea nivel. Pensiunea Silver **** va garanteaza o experienta perfecta, […] [...] Detalii »

Casa Bradut – Bihor

bRADUT1

Coada Lacului nr.464 - Valea Gugii - Bihor

Nr. camere: 4

Asezata intre doua grupe montane anume cea a muntilor Piatra Craiului pe o parte si a muntilor Vladeasa pe cealalta, Valea Iadului izvoreste din zona statiunii Stina de Vale si se indreapta cu repeziciune spre varsarea in lacul de acumulare Lesu si apoi in Crisul Repede. Intreaga zona se bucura de un relief foarte diversificat […] [...] Detalii »

Pensiunea Larysse

Larysse1

La un kilometru de Baile Felix pe DN76 in directia Deva. - Baile Felix - Bihor

Nr. camere: 10

Pensiunea Larysse din Baile Felix este o pensiune moderna, noua deschisa la inceputul lunii mai 2008. Este cotata de Ministerul Turismului la standardul de trei margarete(echivalent a trei stele). Pensiunea dispune de zece camere cu cate doua paturi sau pat matrimonial, toate camerele avand bai proprii, terasa proprie, tv satelit si speram in viitor acces […] [...] Detalii »

Casa Veronica

Veronica1

Primaverii nr. 9A - Baile Felix - Bihor

Nr. camere: 10

Situata într-una din zonele selecte ale Statiunii Baile Felix, ferita de forfota centrului aglomerat, Casa Veronica si-a deschis portile ca raspuns la nevoia de a satisface exigentele unor oaspeti pretentiosi, care prefera intimitatea si confortul unei pensiuni cochete, în locul unei cazari hoteliere. Casa Veronica beneficiaza de un amplasament privilegiat, în imediata apropiere a strandurilor […] [...] Detalii »

Rustic House

Rustic3

Valea Iadului nr.15 Stana de Vale - Stana de Vale - Bihor

Nr. camere: 4

Pensiunea Rustic House, compusă din 2 cabane este situată în Munţii Apuseni, la o altitudine de 700 m, pe Valea Iadului la doar 15 km de Stâna de Vale şi 4 km de coada lacului Leşu. Regiunea este ideală pentru practicarea sporturilor nautice, pescuit, vânătoare, drumeţii, ciclism. Un refugiu departe de zgomotul oraşului, unde susurul […] [...] Detalii »

Complex Hotelier Perla

Perla1

Baile 1 Mai, Nr. 65/b - Baile 1 Mai - Bihor

Nr. camere: 56

Cu o amplasare privilegiata in statiunea balneo-climaterica Baile 1 Mai, Complexul hotelier Wellness & Spa Perla va asigura tot confortul necesar pentru refacere, dar si pentru incheierea unei afaceri. Daca planuiti o plimbare, o cina romantica, o aniversare, un weekend in familie, Complexul Perla este solutia ideala! Camerele spatioase si confortabile, amabilitatea si profesionalismul personalului […] [...] Detalii »