Pensiuni, hoteluri, cazare in Delta Dunarii

Pensiunea Solinia

solinia1

Strada Portului 114 - Dunavatu De Jos - Tulcea

Nr. camere: 20

Pensiunea Solinia este situata la 7 km de Murighiol, pe drumul judetean 222L, in localitatea Dunavatu de Jos, pe strada Portului nr.114, in punctul extrem de acces auto. Pensiunea este situata pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, la 8 km departare, prin canalele satului, Lipovenilor si Dunavat, de bratul Sf. Gheorghe la km. 54. […] [...] Detalii »

Pensiunea Inima Deltei

InimaDeltei1

Mila 23 - Mila 23 - Tulcea

Nr. camere: 10

Daca doresti sa te relaxezi, sa uiti de problemele de zi cu zi, daca ai obosit sa auzi zgomotele infernale ale motoarelor, masinilor, sa respiri aerul plin de praf si poluat si sa uiti de stresul ca din cauza traficului nu vei ajunge la timp este timpul sa faci o pauza si sa te ascunzi […] [...] Detalii »

Paradise Delta House

delta3

sat Mila 23 - Crisan - Tulcea

Nr. camere: 14

Pensiunea Paradise Delta House este asezata pe partea opusa a satului Mila 23 pe o insula de vis, intr-un cadru mirific al naturii fiind cel mai bun punct de plecare in Delta Dunarii. Pensiunea Paradise Delta House face posibile legaturile pe apa cu toate locurile magnifice pe care le ofera Delta Dunarii , spre Nord […] [...] Detalii »

Pensiunea Puf şi Stuf

Puf1

satul Dunavatu de Jos - Murghiol - Tulcea

Nr. camere: 11

PENSIUNEA TURISTICA PUF SI STUF, clasificata la 5 margarete, una dintre cele mai moderne pensiuni din Delta Dunarii, este compusa din 3 corpuri de cladire cu un numar de 11 camere duble si 3 apartamente, capacitatea de cazare fiind de 36 de persoane. Corpul C1 are la parter 5 camere duble (twin) cu bai proprii […] [...] Detalii »

Hotel Plutitor Serano

Serano1

Str. Portului, Nr. 1 - Tulcea - Tulcea

Nr. camere: 10

Hotelul plutitor SERANO este clasificat in categoria 4**** si recent dat in functiune, indeplinind toate standardele U.E. de confort si siguranta. Dotarile sunt urmatoarele: 10 camere cu doua paturi, fiecare camera avand grup sanitar , dus, apa calda si rece non-stop, aer conditionat si incalzire pe timpul iernii – restaurant cu bar- instalatie satelit, TV, […] [...] Detalii »

Pensiunea Pluto

pensiune

Str. a II -a, nr. 260 - Sulina - Tulcea

Nr. camere: 11

Orasul Sulina- intre Marea Neagra si Delta Dunarii este renumit pentru asezarea strategica din punct de vedere turistic. Numai aici puteti vedea minunatele pasari care strabat mii de kilometri pentru ca dvs. sa va minunati de frumusetea lor, precum si plante pe cale de disparitie. Fie ca esti pescar profesionist sau doar amator aici poti […] [...] Detalii »

Pensiunea Jenica

pensiunea jenica1

Str. A-2-a, Nr. 259 - Sfantu Gheorghe - Tulcea

Nr. camere: 3

Pensiunea Jenica este chiar in mijlocul satului Sfantu Gheorghe. Preturile avantajoase, locatia si peisajele unice fac vacantele  sa ramana de neuitat in amintirile sejururilor petrecute de dumneavoastra. Este o casa amenajata mai recent pentru turisti. Locatia ofera multe atractii, si peisaje de neuitat. Jenica este o pensiune de calitate, cu preturi rezonabile. Este o pensiune […] [...] Detalii »

Pensiunea Prodelta

pensiune

Uzlina / Murighiol - Tulcea

Nr. camere: 12

Pensiune Prodelta este situata in localitate Uzlina, la 200 m de Bratul Sf. Gheorghe. Pozitia pensiunii, intre doua canale, este ideala pentru iubitorii de pescuit. Intimitatea si linistea zonei si accesul facil la principalele obiective turistice ale zonei transforma pensiunea intr-o destinatie ideala pentru un sejur cat mai placut. Pensiunea pune la dispozitia turistilor barci […] [...] Detalii »

Complex Castalia Delta Dunarii

castalia

loc. Colina - Murighiol - Tulcea

Nr. camere: 10

Situata intr-o zona mirifica,inconjurata de spatiu verde,Pensiunea Castalia va asigura clipe de neuitat pe malul lacului Razelm acces rapid la canalelel si lacurile Deltei ( Dunavat, Mustaca,Dranov, Lacul Holbina ), la Bratul Sf. Gheorghe cat si la Marea Neagra. Pensiunea este situata la numai 35km de orasul Tulcea, principalul drum de acces fiind pe sosea. […] [...] Detalii »

Complex Delta Paradis

410851772

Murighiol - Tulcea

Complexul turistic Delta Paradis este situat in gura Lacului Razim [...] Detalii »