Pensiuni, hoteluri, cazare in Dobrogea

Pensiunea Solinia

solinia1

Strada Portului 114 - Dunavatu De Jos - Tulcea

Nr. camere: 20

Pensiunea Solinia este situata la 7 km de Murighiol, pe drumul judetean 222L, in localitatea Dunavatu de Jos, pe strada Portului nr.114, in punctul extrem de acces auto. Pensiunea este situata pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, la 8 km departare, prin canalele satului, Lipovenilor si Dunavat, de bratul Sf. Gheorghe la km. 54. […] [...] Detalii »

Vila Oana Si Andreea

A&O1

Saturn - Saturn - Constanta

Nr. camere: 13

Vila Oana este situata in statiunea Saturn, la cca 150 m de plaja si dispune de 5 camere (3 camere la parter si 2 camere la etaj), fiecare dintre ele fiind prevazuta cu pat dublu matrimonial, frigider, tv-cablu, internet WiFi ,baie proprie cu dus . NOU CLIMATIZARE ! Pentru copii mai mari de 5 ani […] [...] Detalii »

Complex Sunquest

Sunquest1

Str. Iuliu Maniu, nr. 9 - Venus - Constanta

Nr. camere: 127

Situat in partea de nord a statiunii Venus, la aproximativ 200 metri de plaja si la numai 5 minute de mers pe jos de centrul statiunii, Complexul Turistic Sunquest este locatia unde sunteti intotdeauna bineveniti pentru a petrece o vacanta placuta pe litoralul romanesc. Complexul Sunquest se afla in randul hotelurilor premiate pentru gradul de […] [...] Detalii »

Vila Salomia

Salomia1

Strada Bucovinei Nr. 32 - Eforie Nord - Constanta

Nr. camere: 10

La 10-12 minute de plaja Belona, de Gara si de Piata din Eforie, vila este situata la distanta egala de Marea Neagra de Lacul Techirghiol (baile de namol Sincai). In imediata apropiere se afla un magazin alimentar si baza sportiva din Eforie Nord amenajata pentru fotbal, handbal, tenis, voley, atletism si jogging. Centrul statiunii este […] [...] Detalii »

Hotel Amurg

Amurg1

Str. Negru - Voda Nr. 48/79 - Eforie Sud - Constanta

Nr. camere: 25

Eforie Sud, este situata intre Eforie Nord la nord ( 2 Km ) si Tuzla la sud , intre Lacul Techirghiol si Marea Negra si la circa 15 km de Constanta .Se poate ajunge fie cu trenul existand linia Constanta -Mangalia care este circulata perment, fie cu mijloacele rutiere de transport in comun , din […] [...] Detalii »

Casa Pinciuc

Pinciuc1

str. Arcului; nr. 20 - Costinesti - Constanta

Nr. camere: 17

Costinești este o localitate-stațiune din județul Constanța, România, aflată la țărmul Mării Negre, reședință a comunei cu același nume. Cu totii stim epava din Costinesti. Ea a apartinut celebrului Arisotel Onassis. Nava a fost intentionat “esuata” in zona de nord a Costinestiului in anul 1968 printr-o intelegere intre Onasiss si capitan deoarece navei ii expirase […] [...] Detalii »

Pensiunea Inima Deltei

InimaDeltei1

Mila 23 - Mila 23 - Tulcea

Nr. camere: 10

Daca doresti sa te relaxezi, sa uiti de problemele de zi cu zi, daca ai obosit sa auzi zgomotele infernale ale motoarelor, masinilor, sa respiri aerul plin de praf si poluat si sa uiti de stresul ca din cauza traficului nu vei ajunge la timp este timpul sa faci o pauza si sa te ascunzi […] [...] Detalii »

Hotel Jakuzzi

jakuzzi1

Str. Meduzei, Nr. 5 - Vama Veche - Constanta

Nr. camere: 23

Inagurat in 2006, Hotelul Jakuzzi este situat in inima localitatii Vama Veche, la numai 150 m de plaja, intr-o oaza de liniste si relaxare, intr-o realitate ludica ce imbie la explorarea locului modern si rustic totodata. La Hotel Jakuzzi gasiti imbinarea armonioasa dintre confortul unei locatii de lux cu erotismul unei zone relativ linistite si […] [...] Detalii »

Paradise Delta House

delta3

sat Mila 23 - Crisan - Tulcea

Nr. camere: 14

Pensiunea Paradise Delta House este asezata pe partea opusa a satului Mila 23 pe o insula de vis, intr-un cadru mirific al naturii fiind cel mai bun punct de plecare in Delta Dunarii. Pensiunea Paradise Delta House face posibile legaturile pe apa cu toate locurile magnifice pe care le ofera Delta Dunarii , spre Nord […] [...] Detalii »

Pensiunea Puf şi Stuf

Puf1

satul Dunavatu de Jos - Murghiol - Tulcea

Nr. camere: 11

PENSIUNEA TURISTICA PUF SI STUF, clasificata la 5 margarete, una dintre cele mai moderne pensiuni din Delta Dunarii, este compusa din 3 corpuri de cladire cu un numar de 11 camere duble si 3 apartamente, capacitatea de cazare fiind de 36 de persoane. Corpul C1 are la parter 5 camere duble (twin) cu bai proprii […] [...] Detalii »