Pensiuni, hoteluri, cazare in Maramures

Pensiunea Konnak

Pensiunea Konnak 006

strada Eroilor, nr 37A - Sighetu Marmatiei - Maramures

Nr. camere: 4

Pensiunea Konnak este situata intr-un loc in care linistea se imbina armonios cu natura , traditionalul zonei cu confortul, pe malul raului Iza, la poalele Solovanului . Este locul ideal pentru odihna in intimitate alaturi de familie sau prieteni si [...] Detalii »

Pensiunea Maramures

1

Sat Hoteni, nr 35 - Ocna Sugatag - Maramures

Nr. camere: 460

Pensiune Maramures la un pret foarte acceptabil intr-o zona fantastica, incarcata de traditie, avem mancare, port, zone, muzica, oameni superbi. Distante scurte fata de: statiunea Ocna Sugatag (2km), Cimitirul Vesel (22km), Barsana(25), Schi Cavnic (15km), Mocanita, Biserica Unesco (6km) plus multe altele. [...] Detalii »

Hotel Gabriela

gabriela1

Str. Randunelelor nr. 1 - Viseu de Sus - Maramures

Nr. camere: 29

Situat in Maramuresul Istoric in orasul Viseu de Sus, pe DN 18, departe de vacarmul centrului urban aglomerat, avand confortul si dotarea unui hotel de clasa, dar in acelasi timp intimitatea, caldura si eleganta locuintei proprii, Hotelul Gabriela satisface si cele mai drastice exigente. Ospitalitatea specifica locului, bucataria bogata si diversificata, amabilitatea, promptitudinea si calitatea […] [...] Detalii »

Casa Rosa

rosa6

str. Mihai Eminescu 65A, Baia Mare - Baia Mare - Maramures

Nr. camere: 8

“ Casa Rosa ” este o pensiune aparuta pe piata hoteliera baimareana in martie 2006, construita dupa un design modern si amenajata sa satisfaca cerintele oaspetilor sositi atat in interes de afacere cat si ca turisti. La “ Casa Rosa ” fiecare client gaseste o parte din casa sa, de la conditiile de cazare la […] [...] Detalii »

Pensiunea Crystal – Ocna Sugatag

crystal1

str. Unirii , nr. 96 - Ocna Sugatag - Maramures

Nr. camere: 15

Cu o istorie de aproximativ 650 de ani, localitatea Ocna Sugatag este situata in Nordul tarii, in Depresiunea Maramuresului, la poalele muntilor Gutai, la o distanta de 50 km de municipiul Baia Mare si 20 km de municipiul Sighetul Marmatiei. Rezervele turistice esentiale existente in comuna Ocna Sugatag au determinat ca de-a lungul timpului sa […] [...] Detalii »

Pensiunea Iedera – Ocna Sugatag

iedera1

Bd-ul Unirii nr. 32 - Ocna Sugatag - Maramures

Nr. camere: 5

Pensiunea Iedera situata in Ocna Sugatag zona balneara, renumita pentru apa sarata extrasa din mina cu o salinitate mare recomandata pentru reumatism ,dureri de oase, ginecologic. Pensiunea Iedera este situata in centru statiuni usor de gasit si aproape de toate punctele turistice din zona. Pensiunea va ofera cazare, bazin cu apa sarata incalzita pentru tratament, […] [...] Detalii »

Cabana Stana – Cazare in Maramures

poza15

Str. Mihai Eminescu, nr.2 - Ocna Sugatag - Maramures

Nr. camere: 15

La Ocna Sugatag, vă puteţi simţi categoric în sânul naturii, puteţi îmbrăca frumoasele costume tradiţionale maramureşene specifice zonei maramureşului istoric. [...] Detalii »

Complex Lostrita – Maramures

lostrita1

Str. Blidari, Nr. 13 B - Blidari - Maramures

Nr. camere: 25

O zona mirifica. La poalele muntelui Ignis. Aici, la 18 km de Baia Mare, judetul Maramures, Complexul Lostrita capata intelesul cuvantului deosebit. Deosebit prin pastravaria proprie si moderna. Deosebit prin eleganta motelului ale carui camere matrimoniale, camere cu 2 sau 3 paturi, dotate cu camere de baie proprii, ofera 52 locuri de cazare. Deosebit prin […] [...] Detalii »

Pensiunea Narcisa

narcisa1

Botiza nr 709 - Botiza - Maramures

Situata in localitatea Botiza, Pensiunea Narcisa, ofera conditii deosebite de cazare, relaxare, si petrecere a timpului liber, in orice sezon. Aflata in mijlocul Maramuresului, este tabara perfecta pentru organizarea de circuite si vizite, la cunoscutele obiective turistice maramuresene. Pensiunea este formata din 3 nivele, amenajate rustic, cu specific local, cu obiecte si decoratiuni utilizate in […] [...] Detalii »

Complex Turist Suior

Suior1

str. George Cosbuc Nr.121 - Baia Sprie - Maramures

Nr. camere: 53

Șuiorul este prin excelență o stațiune montană de iarnă, care se remarcă mai ales prin facilitățile oferite iubitorilor sporturilor, specifice acestui anotimp. Amplasate pe versantul nordic al Masivului Mogoșa, cu o lungime de 3600 m, pârtiile de schi ale Complexului Șuior sunt cotate ca pârtii de dificultate medie. Zonele de dificultate ridicată sunt alternate în […] [...] Detalii »