Pensiuni, hoteluri, cazare in Muntenia

Pensiune Daniela

20762843

Com. Corbeni, DN7C (Transfagarsan), nr.260 - Corbeni - Arges

Nr. camere: 6

Pensiunea Daniela aflata intr-un cadru natural deosebit, ofera momente de relaxare in mijlocul naturii, fiind un loc ideal pentru un concediu cu familia sau un sejur cu prietenii dar si un weekend linistit. Pensiunea are o capacitate de cazare de [...] Detalii »

Pensiunea Rider Club Mogosoaia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

strada Zanfirei, 29, Mogosoaia, jud. Ilfov - Bucuresti

Pensiunea Rider Club Mogosoaia, este situata pe malul lacului Mogosoaia, la 12 km de centrul Bucurestiului, la 6 km de Gara de Nord si la 5 Km de aeroportul Henry Coanda de la Otopeni, fiind in preajma Codrilor Vlasiei si [...] Detalii »

Pensiunea Irina – Corbeni

Irina1

Poienari nr. 66 - Corbeni - Arges

Nr. camere: 9

Pensiunea Irina, situata in comuna Corbeni la 20 de km de orasul istoric Curtea de Arges si 10 km de cel mai mare si important baraj din Romania va ofera conditii excelente de a petrece vacanta, sarbatorile, concediul sau sfarsitul de saptamana. Retrasa si indepartata de aglomeratia orasului Pensiunea Irina va ofera conditiile de cazare […] [...] Detalii »

Surasul Muntelui

surasul1

Targovistei, Nr. 196 - Dragoslavele - Arges

Nr. camere: 8

Pensiunea agroturistică “Surâsul muntelui” este situată, pe malul râului Dâmboviţa, in localitatea Dragoslavele, din culoarul Rucăr-Bran, localitate cu indelungate tradiţii populare si religioase. Zona este de munte autentic, nepoluată de intervenţia nocivă a omului, păstrătoare a naturii si a vieţii linistite. Pensiunea Surâsul Muntelui este compusă din: vilă pentru cazare cu 4 camere duble si […] [...] Detalii »

Pensiunea Alina

alina1

Str. Maramureş 2B - Campulung - Arges

Nr. camere: 4

Pensiunea Alina clasificată ca pensiune urbană la categoria 3 stele va oferă 12 locuri de cazare in camere confortabile cu doua paturi şi un apartament, sala de mese de 16 locuri, bar, bucătărie, terasă şi … o mica livadă. Avem o capacitate de 12 locuri, impartite in 4 camere moderne si confortabile (pardoseli din parchet […] [...] Detalii »

Belvedere La Cristina

Belvedere1

Str. Principala - Corbeni - Arges

Nr. camere: 4

“Un rasarit de soare,de poveste” va poate oferii doar Pensiunea Belvedere La Cristina,situata pe DN 7C la 20 km.de Curtea de Arges si la mai putin de 7 km.de Barajul Vidraru. Prin pozitionarea de exceptie se pot admira in intreaga lor splendoare Muntii Ghitu si Frunti,stanca lui Budur-locul unde o veche legenda spune ca s-ar […] [...] Detalii »

Pensiunea Posada Vidraru – Transfagarasan

posada1

DN 7C, km 62+120, langa Barajul Vidraru - Arefu - Arges

Nr. camere: 52

Hotel Posada Vidraru***, cel mai nou hotel de pe Transfagarasan, deschis in luna decembrie 2010 si construit in locul vestitului Popas Casa Argeseana, este situat la doar 200 m de Barajul Vidraru si reprezinta o destinatie turistica deosebita, iar din zona in care este amplasat hotelul se poate admira frumusetea captivanta a locului. Hotelul pune […] [...] Detalii »

Pensiunea Doru – Arges

Doru1

Sat. Cotenesti, Nr. 232 - Cotenesti - Arges

Nr. camere: 5

AICI, vrem sa te primim pe tine VIZITATORULE, departe de griji, praf, aglomeratie urbana si nebunia cotidiana. Pensiunea Doru  din Cotenesti, judetul Arges iti ofera posibilitatea sa-ti faci pasul de Hodigna, sa respiri AER curat proaspat, sa te bucuri de culorile naturii, de zgomotul apei Dambovitei, de trilul pasarelelor, sa te bucuri de ce a […] [...] Detalii »

Pensiunea Dumbrava – Timisu de Jos

Dumbrava1

str. Apa Rece nr. 1A - Timisu de Jos - Brasov

Nr. camere: 4

Pensiunea Dumbrava 4* este situata intre Predeal si Brasov, la 5oo metri de DN 1, in frumoasa zona Dambu Morii din Timisu de Jos. Locatia este deosebita, pensiunea fiind inconjurata de padure, ceea ce face ca fiecare anotimp sa ofere un spectacol magic al culorilor. La cativa zeci de metri curge paraul Timis. Suficient de […] [...] Detalii »

Cheile Cetatii – Rasnov

Cheile1

Cheisoara - Rasnov - Brasov

Nr. camere: 14

Situata intr-o poiana numita Cheisoara, la poalele Masivului Postavaru, strejuita de Muntii Bucegi,la 5 minute de Cheile Rasnoavei(Coltii Cheii) Cabana Turistica Cheile Cetatii va asteapta pentru petrecerea unor clipe frumoase din viata dumneavoastra,liniste,odihna, distractie,discretie. Camerele sunt dotate cu mobilier din lemn antichizat, baie privata, TV satelit, paturi duble, balcoane, iar miniapartamentele si apartamentul dispun si […] [...] Detalii »