Pensiuni, hoteluri, cazare in Oltenia

Casa de vacanta Raul

DSCF1920

loc. Novaci, str. Hirișești nr. 117 - Novaci - Gorj

Nr. camere: 7

Zona beneficiaza de numeroase frumuseti naturale, la intalnirea celor mai frumosi munti din tara, Parang si Retezat, tot aici imbinandu-se traditiile din zona Olteniei cu cele din zona Sibiului. In imediata apropiere se afla numeroase obiective turistice, dintre care: Pestera [...] Detalii »

Pensiunea FAVORIT Ramnicu Valcea

007 - Copie

Bd.Tudor Vladimirescu 43 - Ramnicu Valcea - Valcea

Nr. camere: 9

Pensiunea FAVORIT este pozitionata chiar la intrarea principala in municipiul Ramnicu Valcea de pe DN 7. Accesul facil la pensiune cat si pozitionarea acesteia reprezinta un excelent punct de plecare catre diversele obiective turistice ale zonei! Pensiunea FAVORIT, modernizata in 2011, dispune de 7 camere duble si 2 triple, cu bai proprii, balcon, acces internet, […] [...] Detalii »

Pensiunea Casa Veche Horezu

942647_488787074539064_1208004877_n

Com.Maldaresti, Strada Principala nr. 6 - Horezu - Valcea

Nr. camere: 4

Pensiunea Casa Veche este așezata la 3 km de Horezu,in comuna Maldaresti la poalele Măgurei Slătioara,departe de aglomeratia orasului într-o zonă rurală surprinzătoare linga padure,si imediata apropriere a caselor forificate boieresti patrimoniu national si anume culele Duca si Greceanu .Accesul [...] Detalii »

Hotel Gorj

Gorj1

Calea Eroilor 6 - Targu Jiu - Gorj

Nr. camere: 104

Hotel Gorj este amplasat in zona centrala-zona zero , pe strada Eroilor (Axa C-tin Brancusi) si aproape de cele mai multe dintre zonele de mare interes ale orasului,  fiind cea mai înaltă clădire civilă din Oltenia (47 m.) Are in apropiere parcul Central cu Poarta Sarutului, Aleea Scaunelor  si Masa Tacerii, Piata Prefecturii si zona […] [...] Detalii »

Pensiunea Antoaneta

Antoaneta1

Voineasa - Voineasa - Valcea

Nr. camere: 10

Vila cu o arhitectură modernă este construită în anul 2008 și este dispusă pe două niveluri. Capacitatea maximă de cazare este de 10 persoane, asigurată de 5 camere cochete cu pat dublu, 4 camere situate la etaj si 1 cameră situată la parter. Doua din camerele de la etaj au fiecare balcon. Pensiunea este dotată […] [...] Detalii »

Pensiunea Trei Brazi

TreiBrazi1

Aleea Muncitorilor Nr.5 - Baile Olanesti - Valcea

Nr. camere: 16

Pensiunea Trei Brazi e amplasata in judetul Valcea, Baile Olanesti, aproape de Aleea Izvoarelor, intr-o ambianta naturala deosebita, inconjurata de padure. Dispunem de 13 camere duble si 2 apartamente, sala de conferinta spatioasa (pentru team building), restaurant cu capacitate de 120 de locuri, terasa cu vedere spre padure, spatiu pentru camping, spatiu de recreere cu […] [...] Detalii »

Pensiunea Vila Andrei

vila andrei

Victoriei 10A - Baile Olanesti - Valcea

Nr. camere: 5

Vila Andrei din Baile Olanesti aflata la 200m de parcul din centrul statiunii, in zona linistita, curte spatioasa, zona verde cu flori si gazon, va ofera conditii excelente de cazare. Va asteptam pentru petrecerea unui sejur relaxant la Vila Andrei! Constructie 2011, incalzire prin pardoseala, mobilier nou, Tv, internet, grup sanitar si dus in fiecare […] [...] Detalii »

Pensiunea Domnitei Sophie

domnita sophie

Str. Salistea 117 - Malaia - Valcea

Nr. camere: 9

Pensiunea Domnitei Sophie situata pe valea Lotrului, este amplasata la intrarea in satul Salistea venind dinspre Brezoi catre Voineasa, la baza muntilor. Pensiunea este marginita de rarul Sila ce coboara dintr-o frumoasa cascada aflata in varful muntelui din spatele pensiunii. Clima in zona este generoasa, montana, cu aerul curat, lipsita de vanturi puternice, de zile […] [...] Detalii »

Pensiunea La Izvoare

pensiunea la izvoare5

Beharca - Dolj

Nr. camere: 10

Pensiunea este destinata turistilor autohtoni si celor occidentali, fiind amplasata pe locul unde au fost vestitele izvoare Beharca. Acestea sunt acum captate langa pensiune. Finisajele alese si decoratiunile exterioare fac din Pensiunea La Izvoare un loc in care se regaseste si se respecta stilul rustic romanesc autentic. Pensiunea La Izvoare este o alegere perfecta pentru […] [...] Detalii »

Pensiunea Beatrice

439854893

str.Arinilor, nr.68 - Rm. Valcea - Valcea

Nr. camere: 7

PENSIUNEA BEATRICE*** este situata la 3 km de centrul orasului RM. VALCEA pe traseul Ramnicu Valcea – Olanesti. Capacitate de cazare 14 persoane in 7 camere. Pensiunea Beatrice este deschisa tot timpul anului. Fiecare camera beneficiaza de baie proprie, aer conditionat, TV, Internet si balcon. Pensiunea Beatrice*** este la dispozitia dvs. tot timpul anului fiind […] [...] Detalii »