Pensiuni, hoteluri, cazare in Parang

Casa cu Mesteceni – Ranca

Mesteceni1

Str. Peşterii, Nr. 8 - Baia de Fier - Gorj

Nr. camere: 6

Pensiunea “Casa Cu Mesteceni” ofera cazare în localitatea Baia de Fier (Ranca), judeţul Gorj, între o pădure de mesteceni şi o pădure de brazi, la ieşirea din Peştera Muierilor la 120 km de Craiova. Drumul este extrem de pitoresc, străbătând zone împădurite şi muntoase, cum ar fi Cheile Olteţului, Cheile Bistriţei, Peştera Polovragi, Parcul Natural […] [...] Detalii »

Cabana Ranca

Ranca1

Rânca - Ranca - Gorj

Nr. camere: 7

Casa de vacanta Cabana Ranca este amplasata intr-o zona de o mareata frumusete inStatiunea Ranca jud. Gorj , la 1665 m altitudine. Cabana Ranca este inconjurata de brazi ,care ofera un aer ozonificat si multa liniste. Casa de vacanta este situata la doar 100m de partia olimpica Papusa care este deservita de un telescaun modern […] [...] Detalii »

Cabana Tania – Ranca

Tania1

Statiunea Montana Ranca - Ranca - Gorj

Nr. camere: 6

Muntii Parang sunt cei mai stancosi din grupa muntilor cuprinsi in spatial dintre Jiu, Strei si Olt. De la 2519 m alt.,ei domina zarile Gorjului si ale Valcii si se compara cu puternicele cetati ale Retezatului. Parangul are piscuri ce parca sfarteaza norii, asa cum sunt Carja, Mandra, Stoienita, Setea Mare , Mohorul ; el […] [...] Detalii »

Pensiunea Ina – Ranca

Ina1

Dn67C - Ranca - Gorj

Nr. camere: 14

Pensiunea Ina este situata in linistita localitate Ranca, la o altitudine de 1650 de metri si la numai un kilometru de noua partie de ski cu telescaun. Oaspetii se pot bucura de un decor superb si o priveliste unica asupra muntilor Parangului. Va invitam sa descoperiti Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania – locul […] [...] Detalii »

Casa Bella

Bella1

Str. Principala, Nr. 205 - Runcu - Gorj

Nr. camere: 16

Situată la poalele munţilor Vâlcan la numai 14 km de oraşul Târgu-Jiu, pe drumul ce te poartă spre cheile Sohodolului, Pensiunea Casa  Bella vă oferă, alături de binecunoscuta ospitalitate gorjenească, servicii de cazare, masă şi agrement într-un minunat cadru natural, plin de culoare şi linişte. Pensiunea clasificată la 3 margarete dispune de 33 de locuri […] [...] Detalii »

Pensiunea Miraj

Miraj1

Polovragi, nr. 220 - Polovragi - Gorj

Nr. camere: 6

Spatioasa, confortabila si primitoare, Pensiunea Miraj este un model potrivit celor care iubesc muntele si vacantele in mijlocul prietenilor sau a familiei. Situata la 5 km de Dn 67, la poalele Muntilor Parang si Capatanii, chiar langa Manastirea Polovragi si la 1 km de Pestera Polovragi, in mijlocul naturii, Pensiunea Miraj este locatia perfecta daca […] [...] Detalii »

Pensiunea Terra Rosa

Terra1

Baltisoara - Baltisoara - Gorj

Nr. camere: 7

Bun venit la Pensiunea Terra Rosa! Deschidem larg poarta grea de stejar, calatorului intors la natura si care va descoperi carari care unesc pe vesnicie sufletele oamenilor. outem gazdui 14 drumeti in 7 camere cu bai proprii si le putem servi bucate si bauturi alese oltenesti. La noi acasa toate te inveselesc, aerul curat, freamatul […] [...] Detalii »

Cabana STELLI – Parang

Statiunea Parang, Petrosani - Hunedoara

Nr. camere: 7

Cabana Stelli din Parang, aflata la cota 1650, la cateva zeci de metri de teleschi si partii, dispune de un living spatios, dotat cu sistem audio si TV, grupuri sanitare la parter, bucatarie utilata, loc de gratar, 7 camere cu un total de 24 de locuri (camere cu cu 2, 3, 4 si 5 locuri), 8 […] [...] Detalii »

Pensiunea Codruta

Codruta1

Intre partiile de ski M2 si M3 - Ranca - Gorj

Nr. camere: 8

CABANA CODRUTA din statiunea turistica Ranca din judetul Gorj.Cabana este situata la intrarea in statiune pe partea dreapta intre partiile de ski M2 si M3.Cabana are 8 camere si bucatarie cu sala de mese, fiecare camera este dotata cu tv cu cablu si baie proprie (cabina de dus.wc si lavoar).Bucataria este utilata cu tot ce […] [...] Detalii »

Chesa Montana

Chesa1

Statiunea Ranca Novaci - Ranca - Gorj

Nr. camere: 5

Situata intr-o zona cu un deosebit potential turistic, atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara, pensiunea Chesa Montana se afla in statiunea Ranca, la o altitudine de 1800m.                   Padurile de brazi, stejari, mesteceni si frasini, zapada abundenta din timpul iernii, aerul curat si tare, linistea deplina si salbaticia locurilor fac […] [...] Detalii »