Pensiuni, hoteluri, cazare in Sibiu si Marginimea Sibiului

Masa Verde

masa1

Str. Masa Verde, Nr. 2 - Sadu - Sibiu

Nr. camere: 8

Din Sadu sunt originare personalitati precum: profesorul Ioan Hannia (1818 – 1897), umanistul Ioan Inochentie Micu-Klein (1692-1768), Samuel Micu-Klein (1745-1806) unul dintre cei mai importanti reprezentati ai Scolii Ardelene, Ioan Piuariu Molnar (1749-1815), medic si iluminist, primul profesor universitar roman din Transilvania. In Sadu a luat fiinta in 1782 o manufactura de tors lana si […] [...] Detalii »

Casa Elena

cazare Casa elena

Str. Principala - Sibiel - Sibiu

Nr. camere: 5

La Casa Elena, situata intr-un cadru natural deosebit, la intrarea in localitatea Sibiel – dinspre Orlat (judetul Sibiu), va asteapta un popas amenajat cu caldura, daruire si profesionalism pentru dumneavoastra! – 4 Margarete. In cautarea unui loc linistit, in care sa uitati de problemele cotidiene si de furnicarul agitat din oras, veti fi placut impresionati […] [...] Detalii »

Pensiunea Maria

maria1

Str.Infratirii, Nr,13 A - Sibiu - Sibiu

Nr. camere: 14

Situata intr-o zona linistita din Sibiu, Pensiunea Maria este o pensiune eleganta, are rafinament, stil si discretie. O atentie deosebita este acordata crearii unei atmosfere cat mai relaxante, degajate, pe parcursul sederii dumneavoastra. Pensiunea Maria este o afacere de familie care si-a deschis portile in anul 2008 cu mult entuziasm si dorinta de a oferi […] [...] Detalii »

Pensiunea Holzhaus – Sadu, Judetul Sibiu

Holzhaus1

Tocile - Sadu - Sibiu

Nr. camere: 6

Pensiunea este amplasata in satul de vacanta Tocile, o locatie deosebita la 1, 5 km de orasul Cisnadie si la 8 km de orasul Sibiu. Parterul este compus din living-room plus o bucatarie deschisa, complet utilata. Tot la parter se afla o camera cu baie proprie si o baie de serviciu. La etaj sunt 5 […] [...] Detalii »

Pensiunea Bassen

Bassen1

Bazna 237 - Bazna - Sibiu

Nr. camere: 10

Pensiune in stil german situata in statiunea Bazna, un loc ideal pentru cazare, intalniri sau tratament la preturi extrem de accesibile. Pensiunea va ofera o serie de activitati atat pentru grupuri cat si pentru turisti individuali. Oferim programe diversificate pentru intalniri de firma. Astfel cateva dintre programele noastre ar fi: activitati de teambuilding, outdoor, tir […] [...] Detalii »

Pensiunea Fortuna

pensiuneafortuna1

Strada A. I. Cuza, nr. 22 - Sibiu - Sibiu

Nr. camere: 11

Pensiunea Fortuna va ofera o oaza de liniste in centrul Sibiului, avand conditii de cazare  bune, in fiecare an, la preturi decente. Datorita pozitionarii sale, Pensiunea Fortuna reprezinta o locatie ideala atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri. Situata la 5 minute de centrul orasului Sibiu, pensiunea isi asteapta oaspetii cu 6 camere […] [...] Detalii »

Palatul Brukenthal Avrig

Brukenthal2

Str. Gheorghe Lazăr nr. 39 - Avrig - Sibiu

Nr. camere: 15

“Edenul din Transilvania” a fost numită odată această moşie în stil baroc, construită la sfârşitul secolului al XVIII-lea de către guvernatorul Samuel von Brukenthal. Parcul baroc este unic în România. În funcţie de partea parcului în care te plimbi, acesta emană o atmosferă aparte. Grădina franceză este dominată de forme stricte, în gradina olandeză, între […] [...] Detalii »

Casa Teona

Teona1

Str. Fata Raului , Nr. 55 - Porumabcu de Sus - Sibiu

Nr. camere: 3

VA ASTEPTAM INTR-O OAZA DE LINISTE SI RELAXARE! Ne găsiţi pe Valea Porumbacului, la poalele Munţilor Făgă.raş, departe de agitaţia vieţii cotidiene, dar aproape de inima pădurii şi a muntelui. Firma noastra va pune la dispozitie doua locatii aflate la aproximativ 30 de metri una de cealalta, Casa Krisztina ( mai multe informatii despre Casa […] [...] Detalii »

Casa Bazna

Bazna1

Str Tudor Vladimirescu, Nr. 201 - Bazna - Sibiu

Nr. camere: 42

Comuna Bazna este asezata langa un afluent al raului Tarnava Mica, la 17 km nord-vest de orasul Medias si la 6 km de comuna Blajel. Aceasta asezare este construita in jurul a 2 strazi principale asezate de-a lungul paraului. Prima atestare documentara a localitatii dateaza din anul 1302, atunci satul fiind numit Bozna. Bazna se […] [...] Detalii »

Conacul dintre Rauri

GuraRaului2

Gura Raului, Principala 1056 - Gura Raului - Sibiu

Nr. camere: 10

Pensiunea Conacul Dintre Rauri este situata in comuna Gura Raului, la 18 Km de la Sibiu, pe cursul raului Cibin, in minunata si bine-cunoscuta zona “Marginimea Sibiului”. Daca doriti un sejur linistit, departe de zgomotul orasului, la adapost de verile calduroase sau aproape de partia de schi iarna, va asteptam cu drag!   Pensiunea pune […] [...] Detalii »