Pensiuni, hoteluri, cazare in Tara Hategului

La Tei – Hunedoara

tEI1

Intrare in Hunedoara dinspre Deva - Hunedoara - Hunedoara

Nr. camere: 1

Bine ati venit la casuta TEI din Hunedoara. Casuta este situata la intrarea in Hunedoara dinspre DEVA . La doar 7 km de Deva si 4 km de castelul Corvinilor. Situata intr-o zona linistita sejurul este placut in tot timpul anului .Seara dupa o zi plina de bucurii o puteti incheia depanind amintiri in fata […] [...] Detalii »

Vila Gorunul – Hunedoara

Gorunul1

str Gorunului nr 1 - Hunedoara - Hunedoara

Nr. camere: 8

Pentru un popas mai scurt sau mai lung in municipiul Hunedoara, fie ca sunteti aici in scop turistic sau pentru afaceri, ori pentru ca sinteti in tranzit, va oferim posibilitati de cazare in conditii deosebite. In Vila Gorunul, unitate de 3 stele, va punem la dispozitie 8 spatii de cazare (8 garsoniere), fiecare din spatiile […] [...] Detalii »

Cabana Pinalpin – Retezat

Pin1

Rau de Mori,Retezat - Brazi - Hunedoara

Nr. camere: 4

Frumusetea zonei este renumita, muntele Retezat inseamnand pescuit, aer curat, drumetii si multa natura. Parcul National Retezat (38.138 ha) a fost infiintat in anul 1935 prin initiativa omului de stiinta Alexandru Borza, primul parc national din Romania cu o rezervatie stiintifica exclusiva – Gemenele (1.840 ha). In anul 1979 a fost declarat “Rezervatie a Biosferei”. […] [...] Detalii »

Pensiunea Andreea – Straja

Andreea1

Straja - Lupeni - Hunedoara

Nr. camere: 4

Pensiunea Turistică “Andreea” *, este situată la altitudinea de 1350 metri, în masivul Straja, la aproximativ 100 de metri de staţia de întoarcere a telescaunului care deserveşte întreaga staţiune turistică Straja. Accesul în Staţiunea turistică Straja se poate face cu telescaunul sau, în cazul în care condiţiile meteo permit acest lucru, cu maşina, parcurgînd un […] [...] Detalii »

Pensiunea Venus – Sarmizegetusa

venus1

Sarmisegetuza Nr. 47A - Sarmisegetuza - Hunedoara

Nr. camere: 3

Sarmizegetusa! Pesiunea “Venus” este o cabana de lemn pe doua nivele, situata in Tara Hategului, judetul Hunedoara, in localitatea istorica Ulpia Traiana Sarmizegetusa.  Pensiunea dispune  de trei  dormitoare, trei  sali  de  baie,  un  living  cu  pat  extensibil, bar si semineu. Turistilor li se asigura accesul la bucatarie. Camerele sunt dotate cu aparate TV. Capacitatea totala de cazare este […] [...] Detalii »

Pensiunea Sarmis Cristal

Sarmis1

Str.Progresului Nr.57 - Hateg - Hunedoara

Nr. camere: 13

Amplasata intr-un cadru natural deosebit si inconjurata de frumusetea Muntilor Retezat, Pensiunea Sarmis Cristal reprezinta locatia ideala atat pentru iubitorii de munte cat si pentru cei ce doresc sa organizeze aici conferinte, petreceri private, banchete etc. Ambianta deosebita realizata prin amenajarea unor spatii generoase de cazare, masa, odihna si relaxare dotate corespunzator, precum si de o echipa entuziasta, a fost […] [...] Detalii »

Pensiunea Diana

Diana1

Str. Bucovina nr. 15 - Cristur - Hunedoara

Nr. camere: 5

Sunteti in cautarea unui loc placut pentru odihna si relaxare? Ati ajuns unde trebuie! Pensiunea Diana din Cristur, judetul Hunedoara va ofera o oaza de liniste si rasfat, o evadare de la graba şi responsabilitatile cotidiene. La noi gasiti mereu o atmosfera primitoare, mancare traditionala ardeleneasca preparata cu ingrediente din gospodaria proprie, camere curate si […] [...] Detalii »

Pensiunea Roua 2005

pensiunea roua6

Costesti, nr 66n - Hunedoara

Vino aici sa cunosti istoria strabunilor tai, si sa gasesti linistea unor meleaguri pitoresti, sa te umpli de frumusetile nebanuite ale unor locuri grele de istorie. Alaturi de toate acestea, Pensiunea Roua 2005 va astepta sa va bucurati de liniste in mijlocul naturii precum si de un confort deosebit. Roua 2005 este amplasata in mijlocul […] [...] Detalii »