Pensiuni, hoteluri, cazare in Valea Draganului

Pensiunea Stefanut

stefanut1

Mărgău Nr. 27 - Scrind-Frasinet - Cluj

Nr. camere: 8

Localizată în satul Scrind-Frasinet, la 75 km de Cluj-Napoca, 110 km de Oradea şi 25 km de oraşul Huedin, pe drumul judeţean DJ 108C – care duce spre satul Răchiţele, Valea Firii şi Rezervaţia naturală Padiş – Pensiunea ŞTEFĂNUŢ se găseşte în apropierea a numeroase atracţii turistice, uşor accesibile doritorilor. Aici veţi avea prilejul de […] [...] Detalii »

Pensiunea Valea Izvorului

Valea1

Baraj Lesu - Remeti - Bihor

Bucurandu-se de un superb spatiu montan, in apropierea lacurilor de acumulare Dragan si Lesu, pensiunea ofera “indragostitilor de natura”, un cadru perfect pentru recreere si pentru petrecerea timpului liber, departe de aglomeratia urbana. Elementul turistic major il reprezinta Valea Iadului, care izvoreste din zona statiunii Stana de Vale si se indreapta cu repeziciune spre varsarea […] [...] Detalii »

Pensiunea Dariana – Scrind-Frăsinet

Dariana4

Strada Principala 22 - Margau - Cluj

Nr. camere: 9

La poalele Muntilor Vladeasa, in satul Scrind, la 55 km de Cluj Napoca si 110 km de Oradea gasiti Pensiunea Dariana***. Am deschis portile pensiunii noastre in decembrie 2008. Oferim 8 camere duble confortabile si un apartament. Fiecare camera si apartamentul au  baie proprie.a puteti relaxa pe terasa din fata pensiunii sau in curtea privata […] [...] Detalii »

Peniunea Carpathia

Carpathia1

Remeti nr. 205 - Remeti - Bihor

Amplasata pe marginea raului, intre barajul Lesu Ursului si barajul Dragan, Pensiunea Carpathia este locul ideal pentru o vacanta la munte in toate cele patru anotimpuri, precum si o destinatie perfecta pentru escapade cu prietenii sau intreaga familie, oferindu-va servicii specifice zonei de munte. De asemenea, in cadrul pensiunii pot fi organizate sesiuni de Training, […] [...] Detalii »

Pensiunea Iubu

pens iubu2

Valea Draganului nr.235C - Poieni - Cluj

Nr. camere: 4

Situata pe malul raului Dragan, la 7 km de drumul european E60, Pensiunea IUBU va ofera posibilitati de recreere si servicii de calitate pentru a petrece o vacanta minunata. Aici puteti regasi urmele trecerii marelui poet Lucian Blaga, cabana fiind construita in 1957 pentru a fi un loc de refugiu a acestuia impreuna cu apropiatii […] [...] Detalii »