Pensiuni, hoteluri, cazare in Valea Izei

Pensiunea Narcisa

narcisa1

Botiza nr 709 - Botiza - Maramures

Situata in localitatea Botiza, Pensiunea Narcisa, ofera conditii deosebite de cazare, relaxare, si petrecere a timpului liber, in orice sezon. Aflata in mijlocul Maramuresului, este tabara perfecta pentru organizarea de circuite si vizite, la cunoscutele obiective turistice maramuresene. Pensiunea este formata din 3 nivele, amenajate rustic, cu specific local, cu obiecte si decoratiuni utilizate in […] [...] Detalii »

Pensiunea Ardelean

Ardelean1

Vadu Izei, nr. 190/B - Vadu Izei - Maramures

Vadu Izei – o comuna situata la confluenta raurilor Iza si Mara – este locul ideal pentru a poposi cateva zile in drumul de descoperire a Maramuresului istoric, a traditiei si culturii maramuresene, de aici fiind usor accesibila vizitarea Vailor Izei, Marei, Cosaului sau Tisei. Ajunsi in Vadu Izei, va puteti caza la Pensiunea Ardelean, […] [...] Detalii »

Dumbrava Minunata

Dumbrava1

Principala nr. 534 - Vadu Izei - Maramures

Nr. camere: 5

Dumbrava Minunata, in povestea lui Mihail Sadoveanu, era o zona mirifica din Moldova. In Maramures pensiunea “Dumbrava Minunata” din Vadu Izei este o pensiune care va va asigura un concediu de vis. Este o casa traditionala, o constructie noua din lemn de brad, amplasata pe malul drept al riului Mara, in imediata apropiere a drumului […] [...] Detalii »

Pensiunea Teleptean

Teleptean1

Vadu Izei, nr. 506 - Vadu Izei - Maramures

Nr. camere: 10

Coborand pe Valea Izei, “mintenas” dupa ce ai intrat in Vadu Izei, pe dreapta o sa-ti “sara in ochi” o frumoasa poarta maramuresana, prin care daca intri o sa ajungi in gospodaria familiei Teleptean. Semn bun, tocmai ai ajuns la Pensiunea Teleptean Todora, sau Ileana, dupa cum o stie lumea din sat. Daca te hotarasti […] [...] Detalii »

Pensiunea Mirela

poienile izei

Poienile Izei - Maramures

Nr. camere: 4

Situata in localitatea Poienile Izei, Pensiunea Mirela ofera conditii deosebite de cazare, relaxare si petrecere a timpului în orice sezon. Aici va puteti petrece o vacanta de neuitat in mijlocul naturii, unde gazda va ofera mancare traditionala, cu produse ecologice din gradina proprie. Fiind aproape de obiectivele turistice din localitate este un atu in plus […] [...] Detalii »