Pensiuni, hoteluri, cazare in Valea Jiului

Cabana La Hudacu – Straja

hudacu1

Statiunea Straja - Straja - Hunedoara

Nr. camere: 9

Cabana LA HUDACU este situata in centrul statiunii Straja, si dispune de 9 camere de cazare a turistilor dispuse in 3 camere cu 2 paturi, 2 camere cu 3 paturi, 2 camere cu 4 paturi care au baie pe palier, 2 camere cu 4 paturi si baie proprie, bucatarie complet utilata, bar. Deasemene mai puteti […] [...] Detalii »

Cabana Montana – Straja

montana1

Straja - Lupeni - Hunedoara

Nr. camere: 25

Cabana Montana  vã aşteaptã mereu cu uşile deschise şi vã garanteazã o vacanţã de vis, la munte, alãturi de toţi cei dragi dumneavoastrã. Cabana Montana, clasificatã cu 3 stele, este situatã în munţii Vâlcan, la 1367m altitudine, în masivul Straja. Este consideratã perla staţiunii, datoritã frumuseţii ei şi mai ales datoritã interioarelor cu caracter vânãtoresc. […] [...] Detalii »

Pensiunea La Mosu – Straja

lamosu1

Statiunea Straja - Straja - Hunedoara

Nr. camere: 25

Fiind la o altitudine de peste 1400 metrii statiunea Straja ofera mai multe posibilitati de recreere sportive incepand cu alpinism, offroad, motociclete, atv-uri, drumetii, tiroliana, tabere de aventura, iar pe timp de iarna schi, snowboarding chiar si partii special amenajate pentru bob-uri. Vila La Mosu isi asteapta prietenii si oaspetii intr-un cadru placut cu o […] [...] Detalii »

Pensiunea Pentru Tine Prietene – Arcani

pentrutine1

Sat Sanatesti, Nr171 - Sanatesti - Gorj

Nr. camere: 2

Pensiunea este situata la12 km, in satul Sanatesti, comuna Arcani, judetul Gorj pe drumul national DN 67D, Tg Jiu-Baile Herculane si ofera clientilor sai camere prevazute cu baie proprie, apa calda, televizor conectat la televiziune prin cablu. Aici puteti regasi relaxarea unei atmosfere accesibile oricarei generatii, garantand odihna si intimitatea de care aveti nevoie in […] [...] Detalii »

Cabana STELLI – Parang

Statiunea Parang, Petrosani - Hunedoara

Nr. camere: 7

Cabana Stelli din Parang, aflata la cota 1650, la cateva zeci de metri de teleschi si partii, dispune de un living spatios, dotat cu sistem audio si TV, grupuri sanitare la parter, bucatarie utilata, loc de gratar, 7 camere cu un total de 24 de locuri (camere cu cu 2, 3, 4 si 5 locuri), 8 […] [...] Detalii »

Pensiunea Magic

Magic1

Str. Lacului, Nr. 51 - Cincis-Cerna - Hunedoara

Nr. camere: 13

Fiind una dintre cele mai apreciate pensiuni din judeţul Hunedoara, Magic vă aşteaptă în orice moment al anului, într-o locaţie de lux, lângă lacul Cinciş, oferindu-vă posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare şi odihnă. Magic îmbină într-o manieră deosebită clasicul cu modernul, punându-vă la dispoziţie o pensiune intimă cu deosebite condiţii de cazare. Ca stil […] [...] Detalii »

Pensiunea PONOR

Ponor1

Str. Câmpului Nr.39 - Vata de jos - Hunedoara

Nr. camere: 8

Staţiunea Vaţa de jos se găseşte în nordul judeţului Hunedoara, la 20 km de municipiul Brad şi la 60 de reşedinţa judeţului Hunedoara, Deva. Se poate ajunge uşor pe drumuri asfaltate. Din centrul staţiunii, mai puţin de 1 km vă desparte de pensiunea Ponor. În Tara Zarandului, într-un peisaj montan cu culmi împadurite, domoale, deosebit […] [...] Detalii »

Pensiunea Castelul Maria

Maria1

Banpotoc - Hunedoara

Nr. camere: 3

Chiar din basm au rasarit aceaste ziduri grele din piatra, sunt vechi si au adunat în ele atâtea povesti, pâna când au devenit adapost pentru zâne sau pentru noi, fericitii muritori. Din 2002 incercam sa fim gazde desavarsite pentru voi, clientii nostri.Va primim cu drag in cele doua saloane restaurant, iarna in fata semineului, iar […] [...] Detalii »

Cabana Soarelui

Soarelui2

Nucsoara - Hunedoara

Nr. camere: 4

Cabana Soarelui este asezata pe principalul drum de acces catre PARCUL NATIONAL RETEZAT Cabana Soarelui, situata la 800 m altitudine, iti ofera sansa sa petreci clipe de neuitat intr-un cadru natural de exceptie – Muntii Retezat. Combinatia dintre “natura” si “cultura” fac un loc ideal pentru relaxare si drumetii, iar la sfarsitul vacantei devine o […] [...] Detalii »

Pensiunea Cornelia

Cornelia1

Roscani 100A - Roscani - Hunedoara

Nr. camere: 10

Vila Cornelia este intr-un fel, un omagiu adus mamei sale de catre dr. ing. Ioan Ovidiu MUNTEAN. In acelasi timp este o provocare adresata celorlalti localnici din Roscani pentru dezvoltarea turismului intr-o zona turistica exceptionala dar inca necunoscuta publicului larg. Pe locul actual a functionat o moara cu apa de care intreaga familie a fost […] [...] Detalii »