Pensiuni, hoteluri, cazare in Valea Muresului

Cabana Laczkó Kuckó

Haz 1

Drumul Dn 12C În Direcţia Spre Lacu Roşu, Km. 5 - Gheorgheni - Harghita

Nr. camere: 4

Doriţi să petreceţi câteva zile de neuitat, într-o ambianţă placută vă aşteptăm în inima Secuimii. Cabana Laczkó Kuckó este situată la poalele Munţilor Hăşmaşul Mare, la doar 5 km distanţă de centrul oraşului Gheorgheni. Cabana Laczkó Kuckó se află într-o zonă liniştită înconjurată cu peisaj natural. Clienţii care doresc un refugiu departe de aglomeraţia şi […] [...] Detalii »

Hotel Rubin

rubin1

Str. Gábor Áron nr.1 - Gheorgheni - Harghita

Nr. camere: 27

În centrul Gheorgheniului HOTELUL RUBIN îsi asteaptă cu drag clientii, unde 32 camere cu câte două-, respectiv trei paturi, şi 10 ap artamente – dintre care două cu jacuzzi – asigură confortul clientilor. Personalul face tot posibilul pentru a asigura confortul maxim pe perioada de cazare. Restaurantul hotelului vă asteaptă cu preparate culinare internationale si […] [...] Detalii »

Vila Silvanus

Silvanus1

KM 4 - Gheorgheni - Harghita

Nr. camere: 6

Vila Silvanus este situata la 4 km de orasul Gheorgheni, intr-o zona linistita. Cabana sau vila pot fi inchiriate la cheie care se preda eventualilor solicitanti la sosire, nemaifiind deranjati in cursul sederii lor. Nu se accepta in casa animale de companie. Oferim doar cazare si dispunem de 6 camere cu paturi duble si living […] [...] Detalii »

Pensiunea Erdos

Erdos12

Nicolae Balcescu nr. 233 - Ditrău - Harghita

Nr. camere: 11

Pensiunea ERDŐS se găseşte în comuna Ditrău, care se află în Carpaţii Orientali, pe partea de nord-vest a Munţii Gheorghenilor şi a Ghiurghiului. Oaspeţii noştri se pot bucura de aerul proaspăt, peisajul magic şi servire prietenoasă tot anul. În comuna mărginită de munţi, cu aer curat, proaspăt şi în împrejurimea ei există multe posibilităţi pentru […] [...] Detalii »

Pensiunea Szekely

Szekely1

str. Principală, nr.220 - Ciumani - Harghita

Pensiunea Szekely va ofera cu un comfort deosebit si un spatiu foarte generos de cazare, camere mari spatioase cu balcon, va ofera cazare si pensiune completa la Restaurant traditional Szekely. Localitatea Ciumani se afla in judetul Harghita, la poalele muntilor Gurghiului. Suntem mandri de izvoarele de apa minerala, de aerul curat si ospitalitatea localitatii.Unitatea noastră […] [...] Detalii »

Pensiunea Gura Raiului

GuraRaiului1

Julita 229 - Julita - Arad

Nr. camere: 15

Pensiunea Gura Raiului este situata in localitatea Julita, in partea estica a judetului Arad, la jumatatea distantei dintre orasele Arad si Deva. Bucurandu-se de o locatie mirifica, o vale impadurita strabatuta de apele unui mic parau, pensiunea ofera indragostitilor de natura, un cadru perfect pentru recreere, departe de aglomeratia urbana. In acest loc binecuvantat de […] [...] Detalii »

Pensiunea Gentiana din Izvorul Muresului

gentiana6

str. Principala, Nr. 609 - Izvorul Muresului - Harghita

Nr. camere: 7

Situata la baza muntelui, chiar in marginea padurii, langa raul Mures, Pensiunea Gentiana ofera turistilor conditii ideale pentru o vacanta reusita: aer curat de munte, pasuni pline de flori, paduri de brad si fag, partie de schi, obiective turistice in zona. Cladirea este recenta iar camerele spatioase, foarte diferite ca structura si design, avand o […] [...] Detalii »