Pensiuni, hoteluri, cazare in Valea Oltului

Pensiunea FAVORIT Ramnicu Valcea

007 - Copie

Bd.Tudor Vladimirescu 43 - Ramnicu Valcea - Valcea

Nr. camere: 9

Pensiunea FAVORIT este pozitionata chiar la intrarea principala in municipiul Ramnicu Valcea de pe DN 7. Accesul facil la pensiune cat si pozitionarea acesteia reprezinta un excelent punct de plecare catre diversele obiective turistice ale zonei! Pensiunea FAVORIT, modernizata in 2011, dispune de 7 camere duble si 2 triple, cu bai proprii, balcon, acces internet, […] [...] Detalii »

La Conac

La-Conac-Horezu1

Str. Olari nr.193 - Horezu - Valcea

Nr. camere: 4

Conacul nostru se afla pe Valea Oltului si este facut cu suflet, din dorinta ca oaspetii sa simta ca se afla intr-un loc special, din toate punctele de vedere: Decorul interior, dotarile si mobilierul vin sa confirme denumirea de Conac. Confortul camerelor cat si locul pentru mic dejun ofera oaspetilor liberul acces la facilitatile de […] [...] Detalii »

Pensiunea Dana

dana1

Strada Olari nr.15 - Horezu - Valcea

Nr. camere: 9

Pensiunea “Dana”, situata in Horezu, va ofera conditii excelente de a petrece vacanta, un concediu sau weekend – ul, intr-un cadru pitoresc, departe de agitatia oraselor, de stres si poluare. Pensiunea este membra Antrec si este clasificata de Ministerul Turismului la 3 stele. Va oferim cazare in 8 camere duble si 1 camera tripla dotate […] [...] Detalii »

Pensiunea Terra Nova

Terra1

Str. Helesteu, Nr.38 - Brezoi - Valcea

Nr. camere: 10

Pensiunea “Terra Nova” este localizată în extravilanul oraşului Brezoi, oraş situat în Nordul Jud. Vâlcea, în cea mai mare depresiune intracarpatică cunoscută sub numele de ţara Loviştei (Terra Lovysth), la confluenţa râurilor Lotru cu Olt, punct de unde se deschide Valea Lotrului. Oraşul Brezoi se află la 33 km Nord de Rm.Vâlcea, 15 km Nord […] [...] Detalii »

Pensiunea Moara Viselor

Moara1

Sat Vaideeni - Vaideeni - Valcea

Nr. camere: 7

Timpul pare sa fi stat pe loc. Paraul care curge chiar pe langa buza casei te trage la somn, iar daca ciulesti putin urechile parca si auzi ropotul copitelor de cai. Tocmai de sus, din inima muntelui, vin povestile cu flacai, vrajitoare si Cosanzene. Dar cate si mai cate nu se intampla in codrii aramii. […] [...] Detalii »

Pensiunea Valahia

Valahia1

Pascoaia - Brezoi - Valcea

Nr. camere: 20

Situat la 10 km de Brezoi, pe malul stang al Lotrului Complexul Turistic Valahia este o mare tentatie pentru cei ce doresc sa se rupa din cotidian, pentru cei ce iubesc puritatea naturii sii ineditul, pentru turistul de ocazie sau cel avizat, pentru cel cu rucsacul în spate sau cel motorizat, pentru totii iubitorii de […] [...] Detalii »

Pensiunea Taco

Taco3

Strada Romani nr.1 - Horezu - Valcea

Nr. camere: 20

Pensiunea TACO se afla situata pe dealul ce margineste orasul Horezu , oras Statiune Turistica Horezu , epicentrul multor obiective turistice de renume national si international ( UNESCO ) recunoscut ca si Capitala a Ceramicii Romanesti . In inprejurimile orasului sunt situate : ~ Manastirea Horezu , Manastirea Bistrita , Manastirea Arnota , Manastirea Polovragi […] [...] Detalii »

Pensiunea Ana Lacramioara

AnaLacramioara2

Mihai Eminescu - Aleea Izvoarelor Nr 4, Baile Olanesti - Baile Olanesti - Valcea

Nr. camere: 9

Cazare in Olanesti la Pensiunea Ana Lacramioara. Pensiunea fost data in folosinta in vara anului 2007, este o constructie noua si moderna in conformitate cu cele mai exigente dorinte ale clientului. Pensiunea dispune de 9 camere duble fiecare avand baie proprie, Tv color, Internet Acces, Balcon, Parcare. De asemenea dispune de 2 restaurante proprii in […] [...] Detalii »

Pensiunea Sidonia

exterior pensiune

Calea Lui Traian 423 - Calimanesti - Valcea

Nr. camere: 7

Pensiunea Sidonia se afla in Calimanesti, la 20km de Ramnicu Valcea, pe soseaua nationala spre Sibiu. In vecinatate se afla raul Olt si Muntele Cozia. Pensiunea Sidonia va invita sa va petreceti sejurul si vacantele intr-un decor linistitor, confortabil si elegant, chiar in centrul statiunii. Pensiunea va ofera la dispozitie 5 camere si 2 apartamente […] [...] Detalii »

Pensiunea Vila Andrei

vila andrei

Victoriei 10A - Baile Olanesti - Valcea

Nr. camere: 5

Vila Andrei din Baile Olanesti aflata la 200m de parcul din centrul statiunii, in zona linistita, curte spatioasa, zona verde cu flori si gazon, va ofera conditii excelente de cazare. Va asteptam pentru petrecerea unui sejur relaxant la Vila Andrei! Constructie 2011, incalzire prin pardoseala, mobilier nou, Tv, internet, grup sanitar si dus in fiecare […] [...] Detalii »