Regulament Concurs Facebook mai 2012

Concursul este organizat de S.C. PEAK DOL S.R.L., cu sediul in Cluj Napoca, Str. Gheorghe Lazar, Nr. 22, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J12/448/2011, Cod Unic de Inregistrare 28106290 si se va derula conform prevederilor prezentului regulament, obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica/completa si/sau schimba Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta desfasurarea Concursului, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare/completare a vreuneia dintre prevederile acestuia.

 

SECTIUNEA 1. ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara in Romania la nivel national, pe pagina de Facebook Pensiuni-InfoRomania.

 

SECTIUNEA 2. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 20 Mai – 09 Iunie 2012.

 

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

Participarea la concurs este interzisa tuturor reprezentantilor si angajatilor companiilor organizatorului, rudele si afiniii acestora pana la gradul IV inclusiv, precum si toate celelalte persoane implicate in acest proiect nu vor putea participa la acest concurs, in sensul ca nu li se vor putea acorda niciun fel  de premii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita participantilor sa furnizeze dovada eligibilitatii lor de a participa la concurs. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude orice participant, in orice moment si fara preaviz, daca acel participant a incalcat prevederile prezentului regulament sau daca nu corespunde criteriilor de eligibilitate specificate mai sus.

 

SECTIUNEA 4. CONDITII DE PARTICIPARE

Eligibili la castigarea premiului sunt persoanele care indeplinesc urmatoarele trei conditii: 

  • dau like la pagina http://www.facebook.com/pensiuni.inforomania;
  • fac “share” la postarea de lansare a concursului;
  • raspund printr-un comentariu la intrebarea concursului.

 

SECTIUNEA 5. PREMIILE ACORDATE

Organizatorul ofera, prin tragere la sorti, urmatorul premiu: cazare pentru 2 persoane / 1 weekend la una dintre cele opt pensiuni aflate pe site in sectiunea Concurs Facebook luna Mai 2012.

 

SECTIUNEA 6. MECANISMUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Pentru a putea participa la concursul “Pensiuni-InfoRomania.ro te trimite la plimbare!”, participantii se pot inscrie printr-un comentariu pe tema concursului pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/pensiuni.inforomania. 

Castigatori vor fi anuntati imediat dupa tragerea la sorti care va avea loc in data de 09 Iunie 2012 la ora 20:00 si vor fi contactati ulterior prin mesaj privat pentru a stabili detaliile privind alegerea si acordarea premiului.