Inghetata cu caramel

 

Ingrediente:

  • 500 ml lapte
  • cinci galbenusuri
  • 120 g zahar

Pentru caramel:

  • patru linguri de zahar
  • trei linguri de apa
  • o lingura de unt

Mod de preparare:

1. Se pune laptele la fiert, iar galbenusurile se freaca bine cu zaharul
2. Se ia laptele de pe foc, se strecoara si se adauga treptat peste galbenusuri amestecand continuu
3. Se pune iar pe foc si se lasa pana incepe sa fiarba. Separat, se prepara caramelul in bain-marie, amestecandu-se cele trei ingrediente, apoi se adauga peste crema
4. Se amesteca bine si se pune in congelator.

Sursa foto: http://dulcinele.blogspot.ro

Voteaza reteta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Inca nu are voturi)

Leave a Reply


5 − = 2

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini