Musaca de vinete cu carne

 

Ingrediente:

  • patru vinete,
  • 1 kg carne tocata din piept de pui,
  • 1 kg de rosii,
  • o legatura de patrunjel,
  • doua oua,
  • sare,
  • piper,
  • 100 g smanta

Preparare:

1. Se taie vinetele rondele si se presara cu sare ca sa-si lase sucul, care e usor toxic. Dupa aceea, se sterg cu un servetel si se pun sa se prajeasca foarte putin pe o parte si pe cealalta. Pe masura ce se prajesc se scot din tigaie.

2. Se pregateste carnea tocata care se caleste si ea putin. Se potriveste cu sare si piper, se adauga patrunjelul tocat si se asaza peste primul strat de rondele de vinete din tava.

3. Se pune si un strat de rosii taiate rondele si se acopera cu al doilea strat de rondele de vinete.

4. Se bat ouale, se amesteca cu smantana si se toarna peste musaca.

5. Apoi se da la cuptor circa 40 de minute.

 

Voteaza reteta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, cu media: 5,00 din 5)

Leave a Reply


+ 8 = 12

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini