Peste cu legume

 

Ingrediente:

  • 4 fileuri de cod;
  • 2 morcovi;
  • 1 lingura seminte de susan;
  • 250 gr ciuperci;
  • 8 fire de ceapa verde;
  • 2 dovlecei;
  • 3 linguri zeama de lamaie;
  • 2 linguri ulei de masline;
  • sare, piper.

Preparare:

  • se curata si se spala pestele si legumele.
  • morcovii se taie bastonase, ciupercile in felii subtiri, dovleceii in rondele si ceapa marunt.
  • se aseaza legumele pe bucati de hartie de copt sau folie de aluminiu unsa, iar deasupra se se pune pestele.
  • se stropeste cu zeama de lamaie, se presara susan si se pune sare, piper si alte condimente dupa gust.
  • pestele se ambaleaza se aseaza in tava si se pune 20 minute la cuptor la foc iute.

 

Tag-uri: , ,

Voteaza reteta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Inca nu are voturi)

Leave a Reply


3 + 3 =

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini