Prajitura Kati

 

Ingrediente:
Foi – 500 g faina, trei linguri untura, patru linguri de smantana, patru galbenusuri, 100 g zahar, 1/2 plic praf de copt;

Crema: o foaie maruntita, un pachet unt, 100 ml lapte caldut, patru linguri gem de caise, doua linguri cacao, esenta rom;

Decor: patru albusuri, 200 g zahar

Preparare:
1. Pentru foi se amesteca toate ingredientele.
2. Compozitia se imparte in trei si se coace pe fundul tavii unse cu ulei.
3. Doua foi se pastreaza, iar a treia se sfarama si se amesteca impreuna cu laptele caldut, cacao, gemul de caise, esenta de rom si untul.
4. Crema se pune intre cele doua foi, iar deasupra, albusul batut spuma cu zaharul la bain marie.

 

Voteaza reteta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, cu media: 5,00 din 5)

Leave a Reply


9 + = 11

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini