Salata calda de fasole verde

 

Ingrediente – Salata calda de fasole verde

400 g fasole verde lata
300 g piept de curcan/pui
2 catei de usturoi
1 ardei iute uscat
2-3 linguri sos de soia light
2 linguri ulei de masline
Mod de preparare :

  • Punem pe foc mediu, o oala medie umpluta pe jumatate cu apa calda. Adaugam 1-2 lingurite cu sare si o acoperim cu capac.
  • Cand apa incepe sa fiarba, adaugam fasolea verde spalata si curatata, taiata in bucati de cca 3-4 cm. O lasam sa fiarba pentru 3-4 minute, nu mai mult. Fasolea trebuie sa aiba o consistenta crocanta.
  • O scurgem si o trecem imediat printr-un jet de apa rece. O lasam sa se scurga bine.
  • Taiem pieptul de curcan in fasii de 3-4 cm. Punem o tigaie teflonata pe foc mediu, adaugam 2-3 linguri cu ulei de masline, cateii de usturoi necuratati, dar zdrobiti usor, si ardeiul iute intreg. Cand uleiul s-a incins, adaugam fasiile de curcan si le prajim, la foc mediu, pentru 3-4 minute sau pana cand sunt patrunse complet.

Pofta buna !

 

Sursa

Voteaza reteta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Inca nu are voturi)

Leave a Reply


6 − 4 =

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini