Turta munteneasca

 

Ingrediente

2 linguri unt
1 cana cu lapte cald
1 lingura faina
sare, piper
2 linguri pesmet fin
4-5 oua
150g branza

Mod de preparare

Laptele si untul se incalzesc, apoi se adauga faina si pesmetul si se amesteca bine, ca sa se omogenizeze. Se adauga sare si piper si se amesteca in continuare ca sa nu se faca cocoloase.

Galbenusurile se mixeaza putin, dupa care li se adauga branza, si apoi laptele cu faina.

Albusurile se bat spuma tare si se adauga la amestecul de mai sus, amestecand usor.

Ungem o tava potrivita pentru cuptor cu unt din abundenta, turnam aluatul in ea, si o dam la cuptor la foc mediu pana se intareste.

Mod de servire

Turta munteneasca cu branza se serveste calda, cu smantana.

Pofta buna !

 

Sursa

Tag-uri:

Voteaza reteta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Inca nu are voturi)

Leave a Reply


9 + = 14

Incarcare imagini

Daca ai fost aici, insoteste-ti comentariile cu imagini